Neden farklı bir sunucu sevmiyorsunuz ?

Farklı sunucularda oynamak istermiydin ?

• Evet

Kullanılan: 40 93.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    43

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, hiç uzatmadan konuya giriyorum "Neden factiondan farklı sunucuları sevmiyorsunuz ?" hayla anlamış değilim.Sadece sebebini merak ediyorum NEDEN ? Sunucu türü faction olsa bile fark ettiyseniz oyunun amacı lapis kazıp set kazanmak.Faction eklentisi klan savaşları ve kalaler için yapılmış mücadeleyi sevdiren bir eklenti.Çou yabancı sunucuda bunu görmekteyim.Neden ? Kolay olduğundan dolayı mı ? Çok sinirlenmiyorum ama sadece neden olduğunu merak ediyorum.Seven/ Sevmeyenlere laf etmiyorum.Sadece bilmek isityorum.Buraya yazarsanız nedne olduğunu bilmeyenlerde öğrenir....

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bende merak ediyorum. Buyrun lapisciler nasıl başka tür bir serveri seversiniz_ Eğer lapis olmazsa ne olabilir ? Ama lapis gibi kolay kazanç olmamalı.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü lapis yok :( xd*
Türkiye sabırsız ülke lütfen .s Çoğu kişi ego yapmak istiyor o yüzden hızlı olarak lapisi tercih edip kesip ego yapıyorlar :(

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merak ediyorum Türkiye'de hiç lapisli sunucu kalmasa oyuncular diğer sunucular için kurucuların ayaklarına mı kapanırlar yoksa Türkiye'de Minecraft diye bir şey
kalmaz mı* :(
Kömürlü sunucu redsıtonlu sunucu
Hatta diamond'lu sunucu gördük daha ne olsun :( Lapis yerine diamond*
Türkiye'de hammadde kalkana dek düzgün bir sunucu açılmaz :(

Flakman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
boşverin lapisi factionu zaten faction olmuş lapis lazuli kaz sat kaz sat avrupada geziyosun herkes klanını büyütmek için başka klanların yerleşim yerini ele geçirmek için oynuyor tr ye gel atmin bulidır yap atmin /warp lapis yokmu nasıl kasılcaz vipsiz survival açacam 1.8.1 orda oynayalım

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
boşverin lapisi factionu zaten faction olmuş lapis lazuli kaz sat kaz sat avrupada geziyosun herkes klanını büyütmek için başka klanların yerleşim yerini ele geçirmek için oynuyor tr ye gel atmin bulidır yap atmin /warp lapis yokmu nasıl kasılcaz vipsiz survival açacam 1.8.1 orda oynayalım

Açma tutmaz :D Sonun benim gibi olur.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisdeki eğlence başka neyde var
:o oturup transa geçmiş bi şekilde elin mouse üzerinde bekle lapis kaz yapılabilecek en iyi zırhı yapıp birilerini öldür ölünce seni öldürenin anasına söv ve tekrar döngü başa dönsün
Bundan daha eğlenceli ne olabilir ki?

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemen açıklayayım ;
Türk oyuncular, daha çok factions sunucuları tercih ederler çünkü faction sunucularda arkadaşlarınızla klan savaşları kale baskınları yapabiliyorlar.Lapiste hızlı bir şekilde kasılıp gelişmek istiyorlar.Ama birazda haklılar çünkü hem level kasıp setini yapıyorlar, hem para kazanıyorlar hem de zaman kaybı olmuyor.Benim lapisi tercih etme sebebim , emek sunucularının kapanabilir diye korkuyorum.O yüzden bütün emeğim boşa gider diye.Lapisli factions sunucuları kapatılırsa sorun değil 2 dakikada tekrar pro4 set yaparım mantığıyla sunucuları seçiyorum.Survival ise bir kişi gelişiyor ve o kişiyi kimse durduramıyor, siz gelişirken geliyor kesiyor ve survival sunucularda oynamak yerine arkadaşlarınızla vanilla sunucuda oynamak daha iyi bir şeydir.Ayrıca survivaldede emek harcıyoruz günlerimizi veriyoruz.

- Kendi Görüşüm