Neden farklı bir sunucu sevmiyorsunuz ?

Farklı sunucularda oynamak istermiydin ?

• Evet

Kullanılan: 40 93.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    43

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemen açıklayayım ;
Türk oyuncular, daha çok factions sunucuları tercih ederler çünkü faction sunucularda arkadaşlarınızla klan savaşları kale baskınları yapabiliyorlar.Lapiste hızlı bir şekilde kasılıp gelişmek istiyorlar.Ama birazda haklılar çünkü hem level kasıp setini yapıyorlar, hem para kazanıyorlar hem de zaman kaybı olmuyor.Benim lapisi tercih etme sebebim , emek sunucularının kapanabilir diye korkuyorum.O yüzden bütün emeğim boşa gider diye.Lapisli factions sunucuları kapatılırsa sorun değil 2 dakikada tekrar pro4 set yaparım mantığıyla sunucuları seçiyorum.Survival ise bir kişi gelişiyor ve o kişiyi kimse durduramıyor, siz gelişirken geliyor kesiyor ve survival sunucularda oynamak yerine arkadaşlarınızla vanilla sunucuda oynamak daha iyi bir şeydir.Ayrıca survivaldede emek harcıyoruz günlerimizi veriyoruz.

- Kendi Görüşüm
Adam neden lapissiz factiona lapisliyi tercih ediyorsun dememiş ki
Neden sadece faction seviyorsunuz demiş
ikisini de kapsıuyor yani

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam neden lapissiz factiona lapisliyi tercih ediyorsun dememiş ki
Neden sadece faction seviyorsunuz demiş
ikisini de kapsıuyor yani
İşte içinde yazıyor ,

"Türk oyuncular, daha çok factions sunucuları tercih ederler çünkü faction sunucularda arkadaşlarınızla klan savaşları kale baskınları yapabiliyorlar.Lapiste hızlı bir şekilde kasılıp gelişmek istiyorlar.Ama birazda haklılar çünkü hem level kasıp setini yapıyorlar, hem para kazanıyorlar hem de zaman kaybı olmuyor."

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemen açıklayayım ;
Türk oyuncular, daha çok factions sunucuları tercih ederler çünkü faction sunucularda arkadaşlarınızla klan savaşları kale baskınları yapabiliyorlar.Lapiste hızlı bir şekilde kasılıp gelişmek istiyorlar.Ama birazda haklılar çünkü hem level kasıp setini yapıyorlar, hem para kazanıyorlar hem de zaman kaybı olmuyor.Benim lapisi tercih etme sebebim , emek sunucularının kapanabilir diye korkuyorum.O yüzden bütün emeğim boşa gider diye.Lapisli factions sunucuları kapatılırsa sorun değil 2 dakikada tekrar pro4 set yaparım mantığıyla sunucuları seçiyorum.Survival ise bir kişi gelişiyor ve o kişiyi kimse durduramıyor, siz gelişirken geliyor kesiyor ve survival sunucularda oynamak yerine arkadaşlarınızla vanilla sunucuda oynamak daha iyi bir şeydir.Ayrıca survivaldede emek harcıyoruz günlerimizi veriyoruz.

- Kendi Görüşüm

Diyelim MMORPG açtı her hangi birisi.Orada arkadaşınla yaratıkları öldürürek gelişip zindanlarda en güçlü yaratığı kasmak için çabalayıp hemde piyasa için kos koca fantastik bir mapde dolaşıp pazar kurmayı ve ekip kurup diğer kişiler ve yaratıklarla savaşıp o sunucun kralı olmaya çalışmak daha zevkli gelmiyor mu ?
[DOUBLEPOST=1434979334,1434979302][/DOUBLEPOST]
kardeşim ben kendim oynamak istiyorum tek başına sıkıyor sanırım bi vipsiz survial vardı demek onun sahibi sendin :D
Story Of The Minecraft'ın sahibiyim.

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Diyelim MMORPG açtı her hangi birisi.Orada arkadaşınla yaratıkları öldürürek gelişip zindanlarda en güçlü yaratığı kasmak için çabalayıp hemde piyasa için kos koca fantastik bir mapde dolaşıp pazar kurmayı ve ekip kurup diğer kişiler ve yaratıklarla savaşıp o sunucun kralı olmaya çalışmak daha zevkli gelmiyor mu ?
Herkesin zevkine kimse karışamaz :D
Ama yani MMORPG'de güzelde arkadaşlarla oynayıp kale basmak daha güzel gibi geliyor.Ekşınlı falan :D

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Çünkü lapis yok :( xd*
Türkiye sabırsız ülke lütfen .s Çoğu kişi ego yapmak istiyor o yüzden hızlı olarak lapisi tercih edip kesip ego yapıyorlar :(
Kısaca Türkiye again :(

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zenciler mineZ hepsine 234554643 k basar. Minez açın mineZ oynayın dayZ oynayın zombie survival açın hemen dolar siz merak etmeyin :aşık:

- baktınız dolmuyor bana söyleyin ben doldururum. B)

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin zevkine kimse karışamaz :D
Ama yani MMORPG'de güzelde arkadaşlarla oynayıp kale basmak daha güzel gibi geliyor.Ekşınlı falan :D

PvP'de oluyor yanlız MMORPG'de kaleni istediğin yere kurup diğer kalaleri basmak gibi.Factionda olduğu gibi adamlar kaleye kapanmıyor.Duvarı patlatabiliyorsun ele geçirebiliyorsun.

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
faction sunucularda arkadaşlarınızla klan savaşları kale baskınları yapabiliyorlar. hadi canım zaten lapissiz sunucularda herkes ayrı worldde* :(
Benim lapisi tercih etme sebebim , emek sunucularının kapanabilir diye korkuyorum. lapise gösterdiğiniz özeni,emeği,zamanı diğer türdeki sunuculara gösterseniz bu tarz sorunlarımız olmaz* :(
Anlamadın galiba lapis 5 dakika kolay geliyor , emek sunucular 30 dakika.
faction sunucularda arkadaşlarınızla klan savaşları kale baskınları yapabiliyorlar burda lapisden bahsetmedim genel konuştum :(
[DOUBLEPOST=1434979795,1434979756][/DOUBLEPOST]

PvP'de oluyor yanlız MMORPG'de kaleni istediğin yere kurup diğer kalaleri basmak gibi.Factionda olduğu gibi adamlar kaleye kapanmıyor.Duvarı patlatabiliyorsun ele geçirebiliyorsun.
Sonuna kadar haklısın.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamıyla psikoloji ile alakalı. İnsan kısa yoldan otorite ister her zaman. Bazıları bu isteği köreltirken bazıları ise keskinleştirir. Türkiyede otorite isteği fazla olduğundan dolayı da herkes lapisli sunucuya gidiyor.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamıyla psikoloji ile alakalı. İnsan kısa yoldan otorite ister her zaman. Bazıları bu isteği köreltirken bazıları ise keskinleştirir. Türkiyede otorite isteği fazla olduğundan dolayı da herkes lapisli sunucuya gidiyor.

Aslında şöyle bir düşününce örnek verirsek Metin 2'den daha fazla Metin 2 PvP oynanıyor.Acaba kolay olduğundan mı ?