Zoriandu
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ramazanda spoiler yemek orucu bozar+9 büyüteç lazım bunu okumak için
Kardeş fotoğraf çok büyük hd![]()
Ramazanda spoiler yemek orucu bozar![]()
Ramazanda spoiler yemek orucu bozar+9 büyüteç lazım bunu okumak için
Kardeş fotoğraf çok büyük hd![]()
Ramazanda spoiler yemek orucu bozar![]()
Adam neden lapissiz factiona lapisliyi tercih ediyorsun dememiş kiHemen açıklayayım ;
Türk oyuncular, daha çok factions sunucuları tercih ederler çünkü faction sunucularda arkadaşlarınızla klan savaşları kale baskınları yapabiliyorlar.Lapiste hızlı bir şekilde kasılıp gelişmek istiyorlar.Ama birazda haklılar çünkü hem level kasıp setini yapıyorlar, hem para kazanıyorlar hem de zaman kaybı olmuyor.Benim lapisi tercih etme sebebim , emek sunucularının kapanabilir diye korkuyorum.O yüzden bütün emeğim boşa gider diye.Lapisli factions sunucuları kapatılırsa sorun değil 2 dakikada tekrar pro4 set yaparım mantığıyla sunucuları seçiyorum.Survival ise bir kişi gelişiyor ve o kişiyi kimse durduramıyor, siz gelişirken geliyor kesiyor ve survival sunucularda oynamak yerine arkadaşlarınızla vanilla sunucuda oynamak daha iyi bir şeydir.Ayrıca survivaldede emek harcıyoruz günlerimizi veriyoruz.
- Kendi Görüşüm
kardeşim ben kendim oynamak istiyorum tek başına sıkıyor sanırım bi vipsiz survial vardı demek onun sahibi sendin
Açma tutmazSonun benim gibi olur.
İşte içinde yazıyor ,Adam neden lapissiz factiona lapisliyi tercih ediyorsun dememiş ki
Neden sadece faction seviyorsunuz demiş
ikisini de kapsıuyor yani
kardeşim ben kendim oynamak istiyorum tek başına sıkıyor sanırım bi vipsiz survial vardı demek onun sahibi sendin
Açma tutmazSonun benim gibi olur.
Hemen açıklayayım ;
Türk oyuncular, daha çok factions sunucuları tercih ederler çünkü faction sunucularda arkadaşlarınızla klan savaşları kale baskınları yapabiliyorlar.Lapiste hızlı bir şekilde kasılıp gelişmek istiyorlar.Ama birazda haklılar çünkü hem level kasıp setini yapıyorlar, hem para kazanıyorlar hem de zaman kaybı olmuyor.Benim lapisi tercih etme sebebim , emek sunucularının kapanabilir diye korkuyorum.O yüzden bütün emeğim boşa gider diye.Lapisli factions sunucuları kapatılırsa sorun değil 2 dakikada tekrar pro4 set yaparım mantığıyla sunucuları seçiyorum.Survival ise bir kişi gelişiyor ve o kişiyi kimse durduramıyor, siz gelişirken geliyor kesiyor ve survival sunucularda oynamak yerine arkadaşlarınızla vanilla sunucuda oynamak daha iyi bir şeydir.Ayrıca survivaldede emek harcıyoruz günlerimizi veriyoruz.
- Kendi Görüşüm
Story Of The Minecraft'ın sahibiyim.kardeşim ben kendim oynamak istiyorum tek başına sıkıyor sanırım bi vipsiz survial vardı demek onun sahibi sendin![]()
Herkesin zevkine kimse karışamaz
Diyelim MMORPG açtı her hangi birisi.Orada arkadaşınla yaratıkları öldürürek gelişip zindanlarda en güçlü yaratığı kasmak için çabalayıp hemde piyasa için kos koca fantastik bir mapde dolaşıp pazar kurmayı ve ekip kurup diğer kişiler ve yaratıklarla savaşıp o sunucun kralı olmaya çalışmak daha zevkli gelmiyor mu ?[DOUBLEPOST=1434979334,1434979302][/DOUBLEPOST]
Story Of The Minecraft'ın sahibiyim.
Diyelim MMORPG açtı her hangi birisi.Orada arkadaşınla yaratıkları öldürürek gelişip zindanlarda en güçlü yaratığı kasmak için çabalayıp hemde piyasa için kos koca fantastik bir mapde dolaşıp pazar kurmayı ve ekip kurup diğer kişiler ve yaratıklarla savaşıp o sunucun kralı olmaya çalışmak daha zevkli gelmiyor mu ?[DOUBLEPOST=1434979334,1434979302][/DOUBLEPOST]
Story Of The Minecraft'ın sahibiyim.
Kısaca Türkiye againÇünkü lapis yokxd*
Türkiye sabırsız ülke lütfen .s Çoğu kişi ego yapmak istiyor o yüzden hızlı olarak lapisi tercih edip kesip ego yapıyorlar![]()
Herkesin zevkine kimse karışamaz
Ama yani MMORPG'de güzelde arkadaşlarla oynayıp kale basmak daha güzel gibi geliyor.Ekşınlı falan![]()
Mesajın en başından en sonuna kadar haklı. Örneğin bir aralar çalıştığım bir minigame sunucusuna bir oyuncu gelip o efsane lafı ("Warp lapis yoggggggg!!1!") söylemişti...Türkiye serverlerinde kaliteli oyuncu yok. Çünkü kaliteli oyuncular zaten Türk serverine gelmiyor.
Anlamadın galiba lapis 5 dakika kolay geliyor , emek sunucular 30 dakika.faction sunucularda arkadaşlarınızla klan savaşları kale baskınları yapabiliyorlar. hadi canım zaten lapissiz sunucularda herkes ayrı worldde*
Benim lapisi tercih etme sebebim , emek sunucularının kapanabilir diye korkuyorum. lapise gösterdiğiniz özeni,emeği,zamanı diğer türdeki sunuculara gösterseniz bu tarz sorunlarımız olmaz*![]()
Sonuna kadar haklısın.
PvP'de oluyor yanlız MMORPG'de kaleni istediğin yere kurup diğer kalaleri basmak gibi.Factionda olduğu gibi adamlar kaleye kapanmıyor.Duvarı patlatabiliyorsun ele geçirebiliyorsun.
Tamamıyla psikoloji ile alakalı. İnsan kısa yoldan otorite ister her zaman. Bazıları bu isteği köreltirken bazıları ise keskinleştirir. Türkiyede otorite isteği fazla olduğundan dolayı da herkes lapisli sunucuya gidiyor.