Neden Java Değilde Skript ?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
socket programlama bilmiyorsan bence yazmasaydin cunku bu sockete baglaniyor socket portu kurmuyor :/
PHP:
command /ac:
    trigger:
        set {gecicidegisken} to "SocketDeneme; Deneme=newSocket("deneme",PortNumber);"
        set {_exec} to "%java of {gecicidegisken}%"
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gerektirir

......

..........
......

....
.......

...........................

Son düzenleme:

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha rahat, daha fazla düzenlenebilir, addonlar sayesinde tonlarca libden kurtuluyorsun, anlık disable enable reload, gün gün gelişen seviyeli bir community, daha temiz görünümlü (bana gore [görecelidir*]), IDE gerektirmemesi, lightweight olması (kullanana göre değişir*), daha iyi bir dokümantasyon (bkz.
), community arasında sorulan soruların dakikalar içinde cevaplanması, daha iyi bir error handling (error handling okadar güzelki, hata mesajı 'bak güzel kardeşim şeklinde başlıyor'), versiyonlararası uyum (1.5.2 den 1.8.9 a kadar), dil yapısı blok tabanli olduğu için kavramasi kolay (bkz. scratch).

Aklıma gelenler bu kadar, dahada geldikce editlicem.*

Ek olarak;
Skripti kötüleyen Javaciların %95 i yoğun duyulan butthurt sebebiyle Skripti kötülüyor, amaçları skripte karşı algı oluşturup Skript kullananları minimuma indirmek, koyun olmaz size kalmış.*

Dahada ek olarak, bir arkadasimin olayı çok güzel bir şekilde özetlediği bir konuşma.*

Easter egg;
Böyle konuları Karavan açmazmıydı ya :hmm:
Sana Aynı Şekilde Katılıyorum !

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Daha rahat, daha fazla düzenlenebilir, addonlar sayesinde tonlarca libden kurtuluyorsun, anlık disable enable reload, gün gün gelişen seviyeli bir community, daha temiz görünümlü (bana gore [görecelidir*]), IDE gerektirmemesi, lightweight olması (kullanana göre değişir*), daha iyi bir dokümantasyon (bkz.
), community arasında sorulan soruların dakikalar içinde cevaplanması, daha iyi bir error handling (error handling okadar güzelki, hata mesajı 'bak güzel kardeşim şeklinde başlıyor'), versiyonlararası uyum (1.5.2 den 1.8.9 a kadar), dil yapısı blok tabanli olduğu için kavramasi kolay (bkz. scratch).

Aklıma gelenler bu kadar, dahada geldikce editlicem.*

Ek olarak;
Skripti kötüleyen Javaciların %95 i yoğun duyulan butthurt sebebiyle Skripti kötülüyor, amaçları skripte karşı algı oluşturup Skript kullananları minimuma indirmek, koyun olmaz size kalmış.*

Dahada ek olarak, bir arkadasimin olayı çok güzel bir şekilde özetlediği bir konuşma.*

Easter egg;
Böyle konuları Karavan açmazmıydı ya :hmm:
Yalnız bu konuyu senin gibi düşünen 5 kişi bulamazsın şu forumda lel :C

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Şimdi çok butthurt konuşmak istemem ama şimdi skriptle yapabiliyonuzmu falan savaşlarına girmişsiniz size bir şey atayım :D

Skript ile webserver yaratabiliyor musunuz?

Hadi tamam ne bileyim skquerydir başka bi şeydir de vardır öyle bir şey. Ama sadece skript ile istiyorum ben.

Javada bir örnek gösteriyim:

(Bukkit ve commons-io (webserver ile alakası yok) dışında hiçbir şey gerektirmeyen (ki commons-io'da içinde geliyor) bir plugin.)

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Şimdi çok butthurt konuşmak istemem ama şimdi skriptle yapabiliyonuzmu falan savaşlarına girmişsiniz size bir şey atayım :D

Skript ile webserver yaratabiliyor musunuz?

Hadi tamam ne bileyim skquerydir başka bi şeydir de vardır öyle bir şey. Ama sadece skript ile istiyorum ben.

Javada bir örnek gösteriyim:

(Bukkit ve commons-io (webserver ile alakası yok) dışında hiçbir şey gerektirmeyen (ki commons-io'da içinde geliyor) bir plugin.)
Addonsuz Skript bir ise yaramaz, güncellemesi durduruldu çoğu şey addon gerektiriyor, Addon = API, senin kullandiklarinda API, sen bana ağzını kullanmadan konuş diyorsun.

Vede şu şeyi açıklarsan ne işe yaradigini, yapabilirim.
MCWSC*

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0

bütün socket fonksiyonları bu kadar mı ? çok yazzık çünkü bir s**** olmaz

sockete kimler bağlanabilir ip kontrolü yaparak bağlansın eğer yabancı ipler bağlanırsa kapatsın socketi öyle bir skript yaz diyecegim kalacaksın çok yazzık
Mümkün şeyler bunlar, pass belirlersin ona gore baglanirlar veya Evolved ile listener oluşturursun, bağlanan kişilerin iplerini bir yere kaydedecek, yaml gibi veya json.

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PHP:
command /ac:
    trigger:
        set {gecicidegisken} to "SocketDeneme; Deneme=newSocket("deneme",PortNumber);"
        set {_exec} to "%java of {gecicidegisken}%"
gerektirir

......

..........
......

....
.......

...........................

PHP:
SocketDeneme; Deneme=newSocket("deneme",PortNumber);

şu yukarda yazdığın kod ne kodu merak ettim skriptte düz parantezmi var ? bildigin java kodu yazmışın bide socket böyle kurulmaz şöyle kurulur:
ServerSocket serverSocket = new ServerSocket(port);

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

bütün socket fonksiyonları bu kadar mı ? çok yazzık çünkü bir s**** olmaz

sockete kimler bağlanabilir ip kontrolü yaparak bağlansın eğer yabancı ipler bağlanırsa kapatsın socketi öyle bir skript yaz diyecegim kalacaksın çok yazzık
Arkadaş, @Rosenrot gayet kibar ve bilgili bir dil ile aktarıyor, ancak sen bunun tam tersini yapıyorsun. Bilgi böyle tartışılmaz, ki ros sorduğun her şeyi yerine getirmiş. Ve hala zorluyorsun.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
PHP:
SocketDeneme; Deneme=newSocket("deneme",PortNumber);

şu yukarda yazdığın kod ne kodu merak ettim skriptte düz parantezmi var ? bildigin java kodu yazmışın bide socket böyle kurulmaz şöyle kurulur:
ServerSocket serverSocket = new ServerSocket(port);
fark yapmayacaktir, string veya file tabanli java execution modülü mevcut bkz. SkriptEvolved

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tetikleyen Skript mi Skript daha ne konuşuyorsun
heeeh şöyle yola gel biraz yolumuzu bulak

canım senin kullandığın skript incele bak java kodlarına iyi bak ama:

adam bildigin .sk dosyasına yazılanları javaya çeviriyor anlayana :D

amatörler kod yazamıyor diye geliştirilmiş sizin için devam edin doğru yoldasınız size bir şey demiyorum ki sadece java daha üstün onu diyorum :)

tetikleyen skript mi demişin :D ulan skripti ne tetikliyor söyliyim bukkit java :D

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
heeeh şöyle yola gel biraz yolumuzu bulak

canım senin kullandığın skript incele bak java kodlarına iyi bak ama:

adam bildigin .sk dosyasına yazılanları javaya çeviriyor anlayana :D

amatörler kod yazamıyor diye geliştirilmiş sizin için devam edin doğru yoldasınız siz bir şey demiyorum ki sadece java daha üstün onu diyorum :)
Sen benim yazdiklarimi gel yaz kabul edicem, Skript yazanlar amatör olmuyor, ben nice Java bilen taniyorum hic biri güzel ürün cikaramadi daha.