Neden Java Değilde Skript ?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
heeeh şöyle yola gel biraz yolumuzu bulak

canım senin kullandığın skript incele bak java kodlarına iyi bak ama:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

adam bildigin .sk dosyasına yazılanları javaya çeviriyor anlayana :D

amatörler kod yazamıyor diye geliştirilmiş sizin için devam edin doğru yoldasınız size bir şey demiyorum ki sadece java daha üstün onu diyorum :)
Kimse öyle olduğuna itiraz etmiyor zaten, skript yandaşı birisi değilim ama yine de addonlarla falan çok şey yapılıyor* ve daha kolay (kısa olacağını söyleyemem addonlara bağlı*)
Tabii java yine önce çünkü skriptten ne yaparsanız yapın daha büyük bir şey ve Skript'e addon çıkarmadan önce yine Java'ya onu kapsayan bir şey getirmek gerekiyor* Yani addon çıkmazsa patatessiniz xd

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
heeeh şöyle yola gel biraz yolumuzu bulak

canım senin kullandığın skript incele bak java kodlarına iyi bak ama:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

adam bildigin .sk dosyasına yazılanları javaya çeviriyor anlayana :D

amatörler kod yazamıyor diye geliştirilmiş sizin için devam edin doğru yoldasınız size bir şey demiyorum ki sadece java daha üstün onu diyorum :)

tetikleyen skript mi demişin :D ulan skripti ne tetikliyor söyliyim bukkit java :D
ordaki java kodunuda skript tetikliyor.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java'mı Skript'mi tartışması yapmayın. Yerine göre değişir bu durum.

BAL YİYİN BAL.
Ekleme:

Burada "CAVA ŞÜPER LAALA" diyenlerin %50'sinin bildiği tek şey youtube'de izlediği 2-3 videodan öğrendikleri /komut kişi -> efeck kişi tarzı basit dizinleri yazabilme. Biliyorum çünkü bende java(bakkit) öğrenmeye başladığım ilk zamanlar java'yı savunuyordum.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Senin o Anlamaz Aklını............................................Forum kurallarına aykırı patlattınız demi beni. ":WQdkjwqjhfqw" diyerek olgun olunmuyor. Skript Javaya Convertliyorsa ne olmuş? Java ile kolay yapıyorsan skript ile zor oluyorsa skript tecrübeliler için olmuyormu? Gel bunun tersini kanıtla bize. Javada zor Skriptte kolay de.

Java'da kolay yapılan sistemler,Skript'te zor yapılıyorsa bunun bir nedeni var. Java kusursuz değildir,olmayacaktır. Kendi algoritmanı geliştirmelisin ki hatasız olsun.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
at gözlügü gibi aynı yere bakıyorsun skriptte skript ne skriptmiş be sanki assembly ile yazdılar
javayı öğrensen belki skriptin 10 katı güzel plugin yazacaksın adam hala skript diyor ya :D

adamlar java biliyor skript pluginini yazmışlar nasıl yazmışlar bukkit java ile yazmışlar niye yazmışlar sizin gibiler kullansın sevinsin diye yani sonuç bukkit olmasaydı skript olmazdı hala aynı şeyleri yazayım mı anlaman için ?

skripti getirdiler yazılım dili yaptılar *** :D skriptin içine java kodunu yazmış socket kurdum diyor :WQdkjwqjhfqw

vurun beni öldürün yazılım forum sitelerinde gezmeyin ha banlarlar sizi

çok küfür yersiniz dikkat edin cahil cahil konusmayın önce arayın araştırın
Az önce @Rosenrot 'a bu konularda cahilsin dedin, farkında mısın ? :( Bu arada rosun demek istediğini anlamadın galiba, skript javanın kısaltılmış halidir ve bazı skripterler vardır ki işinde uzman javacılardan bile iyidir. İşte rosenrot bunlardan birisi, gördüğüm ve forumun gördüğü en iyi skripter. Skripterlerin uzmanlaştıktan sonra javacılardan iyi olmasının sebebi ise, fazla terim kullanmadan kodlamak. Daha kolay yoldan öğrenmek ve daha az zamanda ustalaşmak. Bunlardan bahsediyor bence artık anlayış göstermelisin.