Neden lapisli fekşın tutuyor?

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet bugün lapisli fekşınlar neden tutuyor bunun hakkında biraz tartışalım.
Benim Görüşüm;
Oysaki RPG Sunuculara yıllarca aylarca emek verilirken,1 günde bitirip lapis koyuyorlar.Ve türk oyuncular emek verilen sunuculara girmyor lapis denen illeti koydunmu sunucun tutuyor.Onun için rpg açsan bile maden koyucaksın.Şahsen orta çağ sunucumda maden koymayı düşünüyorum.

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Doğru aslında orta çağ da olmak zorunda ama modernde sıkıntı oluyor hemen para kasılıyor.

BySefo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya vakit değerli milletin vaktini çalmayın koyun lapis nolacak :D

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya vakit değerli milletin vaktini çalmayın koyun lapis nolacak :D
lapis koyarak kazanların vaktini çalmış olmuyor musun?
._:
içler acısı küçük çocuklar ego tatmini için hemen kasılmak istiyor. Çareyi lapiste buluyorlar. Biliyorlar ki eğer survival oynarlarsa değil p4 set elmas kazma bile yapamayacaklar. Bu nedenle warp lapis adlı illet lokasyondan 500 tl ye elmas kazma alıyorlar ve giriyorlar lapise.

Bkz ( lapis kazınca çıkan xp sesi ) ( Lapisin her yerde dağınık şekilde durması ) bunlar küçük yaştaki kullanıcıları sevindirmektedir.
Benim izlenim sonucu görüşlerim bunlardır.

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ASŞLÖDFASŞLGÖSAŞL ne tutması maks. 40 kişi oynuyor ve sadece VIP satışı sayesinde ayakta kalıyor bu lanet sunucular. Yoksa batıyor hepsi.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tutmasının sebebinin oyuncu ortamı veya yetkililere olan bağlılıkları diye düşünüyorum. Sunucuyu kuran kişiyi sevmeleri oyuncuların davranışlarını sevmeleri için oynadıklarını düşünüyorum yada ilk kez Faction sunucu görmüşlerdir.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Pardon Ya Size mi Kaldı ? herkes İstedigini Oynasın ?
Sakın Düşüncemi Yanlış Anlamayın. Bende Sevmem Faction Sunucularını Ama Burda Böyle Yargılayamassınız.
Bos Verin Gitsin. Keşke Her Eline Para Geçen Sunucu Açmasa...

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Goruslerinizi ifade ettiniz. Elinize ne gecti ?

VIA_T7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünki Oyuncular "LAPİS" Li Faction Seviyor, şu an Piyasada Hiç Lapissiz Faction Gören Varmı?

Olsa bile kapatılıyor, tutmuyor.