Neden lapisli fekşın tutuyor?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bırakın isteyen istediğini oynasın. Belki saatlerce uğraşacak vakitleri yoktur hemen girip kasılıp savaşmak istiyorlardır. Onları çeken şey gelişme süreci değil sonuçtur belki. İnsanların bir oyundan ne beklediği sizi neden ilgilendiriyor? Ayrıca hiç sunucu yok diyenleri de anlamıyorum. Ben oyunu oynadığım süre boyunca istediğimde çok güzel sunucular buluyordum. Giriyordum gelişiyordum ölüyordum bir daha gelişiyordum ve eğlenmeme bakıyordum. Diğerleri hiç umurumda olmuyordu. Siz de öyle yapın derim.
Burdaki asıl olay bu işlerden hiç anlamayan birisinin bile internetten plugin paketi indirip 2-3 düzenleme yaptıktan sonra 1 haftadan kısa sürede sunucu açması ve emek verilen sunuculardan daha çok oyuncu çekmesidir. Bunun sebebide ülkemizde Minecraft oynayan kişilerin yaş ortalamasıyla alakalı bence.

Chriminal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk Minecraft Başladimda İlk Sunucum Nomercymc di orda ne lapis ne de alinti map yoktu hep emekti eskiden ora 200 kişiden aşaği inmiyordu herkes sevdi ve sonra bu lapis ortaya çikti lapis olay hangi ilk sunucu yapti bilimiyorum ama kötü yapmiş ve akim yapmiş gibi görünüyor

Lapisli faction sunucu yoktur. Bu sunucular faction değil prison sunucudur benim gözümde ufak modifiyeli. (Raidingli ve Custom Enchantli bi sunucu projem var :p Sonlarındayım.)
İlk Hangi Sunucu Lapisi Çikarti Onda herkes Özenti yani O lapis ortaya çikmasaydi bunlar olmazdi yani deme

NickWilde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Burdaki asıl olay bu işlerden hiç anlamayan birisinin bile internetten plugin paketi indirip 2-3 düzenleme yaptıktan sonra 1 haftadan kısa sürede sunucu açması ve emek verilen sunuculardan daha çok oyuncu çekmesidir. Bunun sebebide ülkemizde Minecraft oynayan kişilerin yaş ortalamasıyla alakalı bence.
Bu konuda yapacak bir şey yok, herkes para kazanmak istiyor ve haklılar da. Tabii bu gerçekten işi bilip emek verenler için kötü bir durum ama naparsın :/ En olmadı öğrendiklerini alıp başka bir yerde kullanmaya bakacaksın.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Kimse hardcore sunucuları fazla sevmiyor nedense ama daha fazla emek harcamış oluyorsun. Lapis olmasa zorlaşır bir süreden sonra sıkılırız diye düşünüyorlar bence benim düşüncem bu :D