Neden Savaşlar Var ? [Beyin Fırtınası vol 2]

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnşallah Olur da Dünya (Biz Türkleri Alt Sınıf Görenler) anlarlar Türkün gücünü. Gerçi o kadar çok orduya gerek yok salın Rize Trabzon Karadenizi adamlar halledip çıksınlar :D

İnsanlar hem kendilerini hemde yaşamlarını kurtarabilmek için savaşırlar. Şöyle düşün zamanında ilk Türk topluluklarında bir süre Avar lara bağlı yaşanıyor (ki onlarda Türk topluluğu sayılırlar). Bizimkiler Haklı şekilde Avar hükümdarının karşısına çıkıp kızını kendi hükümdarımız ile evlendirmek isterler. Avar hakanı onları küçük görür ve kızı vermediği için Avar devleti yok edilir (Güldünüz değilmi :D). Ve Göktürk devleti kurulur. :).

Asıl cevap varlığı sürdürebilmek :). ( Ben öyle düşüniim yani )
Türkün gücü ? Cidden mi. Savaşlar artık mızrakla falan yapılmıyor,karadeniz halledip çıksın diyorsun. Askeri güçte tamamiyle dışa bağımlı bir ülkeyiz,savaş çıkmadan ekipman satmayı durdursalar ortada kalırız. Ki yerli üretim dedikleri aletlerde dışarıdan alınan parçalarla birleştirilmiş şeyler. Tek yeriz diyorum öyle TÜRKÜN GÜCÜNÜ HERKES GÖRECEK kafasında yaşama

Sent from my iPhone using Tapatalk

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkün gücü ? Cidden mi. Savaşlar artık mızrakla falan yapılmıyor,karadeniz halledip çıksın diyorsun. Askeri güçte tamamiyle dışa bağımlı bir ülkeyiz,savaş çıkmadan ekipman satmayı durdursalar ortada kalırız. Ki yerli üretim dedikleri aletlerde dışarıdan alınan parçalarla birleştirilmiş şeyler. Tek yeriz diyorum öyle TÜRKÜN GÜCÜNÜ HERKES GÖRECEK kafasında yaşama

Türkün Gücü lafını ben manevi manada söylüyorum. İlla mızrak yay kılıca gerek yoktur.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Manevi güç işe yaramıyor söyleyeyimde
Her yerde para ve silahlı güç de işe yaramıyor unutma lütfen. Tarihimize göz attıysan dediklerimi çok rahat anlayacağını düşünoyrum. Sırf tarih değil günümüz dahil :)
@FURINA Aga sen beyin fırtınası yapma bence. Buralar karışıyo sonra :hmm:

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
İnsanın fıtratında olan daha fazlasını isteme ve elindekilerle yetinmeme davranışı, yaratılışından beri süregeldiği için değiştirmenin pek mantıklı geldiği söylenemez.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olm bu konuya bile animeyi getirdiniz harbi fişeqsiniz haa!

Bu arada o videoyu ciddi amaçla atmadım :/

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Birinin Cebini Doldurma amacıyla çıkan
Irk ve dinde kibirli olan insanlar yüzünden çıkan
Toprak için çıkan

Savaşlar var...
Bunlar dışında başka nelerden savaş çıkar çok bilememde. Hani bu nedenler dışında savaşlar çok az

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
fazla silahları varda depoları taşıyor arada depo taşmasın diyede savaş başlatıp fazlaları harcıyorlar