Neden Sunucu Açmamalıyız?

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi zamanlar hile clientlerini SonOyuncuda sg wini almak için kullanırdık,adamlar client ile op almayı bile başarmışlar.
Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim @GameKingTr59 ne tür yardım olursa olsun buradayım.

Poine0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hangi durumlarda sunucu açmamalısın?
  1. Ufacık bile olsa Spigot/Bukkit bilgin yoktur ve hazır plugin paketi kullanıyorsundur.
  2. Google'da arama yapmasını bilmeyip her sorununda birilerinden yardım istiyorsundur.
  3. Oyuncu sayısını kafana takıp yeterli oyuncuya ulaşamadığında sunucunu kapatıyorsundur.
  4. Pay 2 win şeklinde bir sunucu fikrin vardır.
  5. Reklamcı / Skripter / Pluginer gibi rankler oluşturmuşsundur.
  6. Herkesin görmekten sıkıldığı, sıradan, basit bir sunucu fikrin vardır.
  7. Oyuncularına yeterli desteği veremiyorsundur.
  8. Windows makine üzerine Minecraft sunucusu kurup neden lag olduğunu / tpsin neden düşük olduğunu sorguluyorsundur.
  9. Bir sorun oluştuğunda nasıl çözebileceğini bilebilecek veya en azından çözüm önersinde bulunabilecek kadar bilgili değilsindir.
  10. Sunucunu açtıktan sonra geliştirmeyi bırakıp olduğu gibi aylarca devam ettirmeyi planlıyorsundur.
  11. Basit bir bot sorununa bile çözüm bulamıyor, bot atan kişiyi mahkemeyle tehdit ediyorsundur.
  12. Maddi durumun sunucuyu devam ettirebilmek için yeterli değildir. Sadece satışlardan geleceğini düşündüğün paralara güveniyorsundur.

Ayrıca şunu eklemek isterimki bu kurallar yeterince doğru ama %90 oranında uyulmuyor. Ben sunucu açtım isterseniz sorabilirsiniz yeni girenlere 4 gün boyunca tüm sunucuyu anlattım düşünün 400 kullanıcı kayıtı var... Ama online oyuncu sayım kaç tabii ki en fazla 10 sunucum biraz karışık kabul her gün göremeyeceğiniz bir sunucu ama bu yetmiyor. İnsanlar farklı bir şey istemiyor... O yüzden aynen devam etsinler hata bizde!

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bütün açıkları kapatmıştım halbu ki. Ki bunlar büyük sunucuları bile çökertebiliyor.
Hangi büyük sunucuya bot atıldığını gördün? Çok basit bir iptables kuralıyla gelen bağlantıları limitlediğinde botlar sunucuyu yoramaz. Exploit olayına gelirsek spigot sürümün güncel olsun. Pluginlerin güncel ve düzgün olsun. Bungeecord kullanıyorsan ipwhitelist kullan. Perm pluginini kontrol et. Sana hiçbir şey olmaz.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hangi büyük sunucuya bot atıldığını gördün? Çok basit bir iptables kuralıyla gelen bağlantıları limitlediğinde botlar sunucuyu yoramaz. Exploit olayına gelirsek spigot sürümün güncel olsun. Pluginlerin güncel ve düzgün olsun. Bungeecord kullanıyorsan ipwhitelist kullan. Perm pluginini kontrol et. Sana hiçbir şey olmaz.
Attığım videoyu izlemediğin çok belli. İzledikten sonra yeniden yorum atmanı bekliyorum.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Attığım videoyu izlemediğin çok belli. İzledikten sonra yeniden yorum atmanı bekliyorum.
Attığın videonun içeriğini ve o adamların bu yaptıkları şeyi nasıl yaptıklarını gayet iyi biliyorum. Bir makineye hem bungee hemde ana sunucuyu kuruyorsunuz. Ardından ana sunucuya IPWhitelist EKLEMİYORSUNUZ. Sonrasında bir kaç hafta beklerseniz birisi sizin ip adresinizi port scan yapıp ana sunucunuzun portunu bulduktan sonra kendi makinesinde bir bungeecord istemcisi açıp ana sunucunuzun ip adresine yönlendirir. Ardından yetkili hesabıyla girip istediği her şeyi yapabilir. Yeterince açık olmadıysa söyle daha detaylıca anlatırım özelden.

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Neden server açmamalıyız yada yetkili olunmamalıdırr ?
1-Abiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ op ver
2-Abiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ vip ver
3-Seni polise,savcıya,hakime şikayet edicem
4-Abiğğğğğğğğğğğğğ yetki verirsen sunucuyu güzelleştireceğimğğğ
5-abiğğğğğğğğğğğğğ bug var ödül verceksen bugu söylerim
6-abiğğğğğğğğğğğğğ item ver
7-abiğğğğğğğğğğğğ gm 1 ver
8-abiğğğğğğğğğğğğ gm 1 ver sonra al
9-abiğğğğğğğğğğğğ 80 yıldır mc oynuyorum yetki ver sunucun 100 kişi olsun
10-abiğğğğğğğğğğğ ben proyum bana bişiler vermek zorundasın
Bunlar, vel@ laflarıdır.
Gelelim uğraşacağınız şeylere:
11-Ne kadar proyum ödül yok mu ödül (Vel@ laflarına girer :D)
12-beni banlarsan sana dava açıcam
13-sunucunu tehdit edeceğğğğm
14-Oyuncu sayın azalıcak bak gör.
15-Seniğğğğ anneme şikayet edicem
16-Skype gel lan adamsan
Gibi Gibi

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En basit bir şekilde neden sunucu açmamalıyız. Video herşeyi anlatıyor. Adamlar HUB sunucuların kökünü kurutuyor. Ve bunu yapmalarında ki amaç ne onu bile bilmiyoruz. Nasıl yapıyorlar ediyorlar hiçbir fikrim yok. Bu yüzden çözümünü de bilmiyorum. 2 gün önce sunucuma saldırdılar. Ve artık açmayacağım. Bunlara malzeme vermeme gerek yok artık. @MrHappy #MaceraBitti

Böyle kişiler yüzünden 1000 kişilik sunucum mahfoldu, yaptıkları şeyden zevk alıyorlar ve neden bilmiyorum yani o kadar emek veriyorsun ve bi bakıyorsunki 1 saat içerisinde her şey yerle bir olmuş ve eline hiçbir şey geçmemiş.İşte bu akılsız kişilerden dolayı türk sunucuları 300 kişiyi zor görüyor ama 50 kişilik bedava plugin paketli sunucular günlük 45 kişiden aşağıya inmiyor ? Peki onlara neden saldırmıyorlar, onlarlan aynı seviyede oldukları için.Kısaca sunucu açıcaksanız güvendiğiniz kişilerle açın ve 1 tane açık bile sunucunuzun herşeyine maal olabilir.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Böyle kişiler yüzünden 1000 kişilik sunucum mahfoldu, yaptıkları şeyden zevk alıyorlar ve neden bilmiyorum yani o kadar emek veriyorsun ve bi bakıyorsunki 1 saat içerisinde her şey yerle bir olmuş ve eline hiçbir şey geçmemiş.İşte bu akılsız kişilerden dolayı türk sunucuları 300 kişiyi zor görüyor ama 50 kişilik bedava plugin paketli sunucular günlük 45 kişiden aşağıya inmiyor ? Peki onlara neden saldırmıyorlar, onlarlan aynı seviyede oldukları için.Kısaca sunucu açıcaksanız güvendiğiniz kişilerle açın ve 1 tane açık bile sunucunuzun herşeyine maal olabilir.
Bahsettiğin 50 kişilik sunucular bungeecord kullanmıyor biraz üstünde bununla alakalı yazmış olduğum mesajı inceleyebilirsin. Bende açıkcası bu tarz videoları izlemekten keyif aldığımı söyleyebilirim. Sonuç olarak hata yaparsan birileri yaptığın hatalardan faydalanır. Sende hatalarından (umarım) ders alırsın.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tek bi çözüm var ya ban atacaksın yada ipi bulup adresini ögrenip annesiyle babasıyla konuşmak
oda olmadı ders alması için tabiriyle gözünü korkutacaksın yada pc sine vürüs bılaştırcaksın ki böyle şeyleri yapmayacak
şöyle bir söz vardır hayvana altın semer vursanda gene aynı gene aydı diye ata sözü vardır (lafı degiştirdim anlıyan anladı)zaten bilen bilir uyarı almak istemedigim için