- En iyi cevaplar
- 0
Bende seviyorumAC Unity sandım tek seven ben değilim herhalde diye sevindim la.[DOUBLEPOST=1415480174,1415479922][/DOUBLEPOST]Utku üzüldü.
![]()
Bende seviyorumAC Unity sandım tek seven ben değilim herhalde diye sevindim la.[DOUBLEPOST=1415480174,1415479922][/DOUBLEPOST]Utku üzüldü.
![]()
Misal buGüzel bir bebek giydirme oyunu yapabilirsin flash ile.Şaka maka iş ciddiye binecekse küçük çaplı bir maze oyunu yapabilirsin.
Gel buraya. Çabuk gel. Sarılacağım!Bende seviyorum![]()
Ben seni hala çözemedim. Taktım kafayı lan. Şaka maka gel sana da sarılacağım.Bende seviyorum.Tüm oyunlarını bitirdim ve AC:Unity çıktığı anda almayı planlıyorum biraz pahalı olsa da .s
Görsün bana ne lan. (!) Kerem kim la bu arada?Kerem görmesin![]()
Adımın reklamının geçeceği bir oyun diyorsun yani.Güzel bir kurgu tek bölüm -uzun süreli yada çok bölümlü-kısa süreli hikaye ve konu ilerleyişine göre olan bir oyun iyi olabilir.Ya da oyuncuya kendisi ayarlayabileceği değişkenler verirsin ve oyuncu ortaya garip şeyler çıkartır.He ama özetle uğraşırsan ortaya mükemmel bir şeyin çıkacağı garantisini veremem ama çabalarının karşılığını alırsın diyeyim.Küçük çaplı olsada olur.Amacım AC yapmak değil zaten
En azından ünlü kişiler fidyosunu çeksin .s
İskefiyeli .-.Ben seni hala çözemedim. Taktım kafayı lan. Şaka maka gel sana da sarılacağım.
Görsün bana ne lan. (!) Kerem kim la bu arada?
O değişiği boş ver hala çözemedim. Gel sarılalım.İskefiyeli .-.
O nasıl bir değişiklik lan? Saçmalık hatta.Bu arada unity için aylık fiyat ödenmesi gerekiyor. Yani almamak en iyisi...
Alınıyorum ama :'(O değişiği boş ver hala çözemedim. Gel sarılalım.
Şaka yapıyorum ama. Şimdi bana dürüst ol o hesap senin mi?Alınıyorum ama :'(
Eğer sürekli sende kalmasını istiyorsan $1.500 ödemen gerekiyorO nasıl bir değişiklik lan? Saçmalık hatta.
satarsan niye olmasın ?Peki kazancımız oluyor mu oyundan ?![]()