- En iyi cevaplar
- 0
@AlichosTR , peki unity'nin suncusunu heçkleyip bedavaya getirirsem problem olur mu ?
işalah gizel bi oyun yaparık bizim ekipleUnity diyince ubuntudaki desktop manager aklıma geldi. ÜZülerek ayrılıyorum.
Şaka la şaka akımda gelmişti şu oyun motoru olan Unity. Bi iki şey yapmayı denedim de güzel olmadı.
Hmm yanacaksn aptl sey .s .s@AlichosTR , peki unity'nin suncusunu heçkleyip bedavaya getirirsem problem olur mu ?
Önerim 5-6 kişilik bir ekip.Ama hayallerin küçük kapsamlıysa 2-3 kişi de yeter.Tek başına yaparsan hem zamandan hem de çeşitlilikten kaybedersin.Unity diyince ubuntudaki desktop manager aklıma geldi. ÜZülerek ayrılıyorum.
Şaka la şaka akımda gelmişti şu oyun motoru olan Unity. Bi iki şey yapmayı denedim de güzel olmadı.
tek seven sen değilsin neşelen artıkAC Unity sandım tek seven ben değilim herhalde diye sevindim la.[DOUBLEPOST=1415480174,1415479922][/DOUBLEPOST]Utku üzüldü.
![]()
Utku sevindi.tek seven sen değilsin neşelen artık![]()
AC unity minimum gereksinimlerini senin bilgisayar karşılamıyor üzül şimdi![]()
Utku sevindi.
Grafikleeini gördüm oyun rahat açar. Olmadı bir şeyler yaparım.AC unity minimum gereksinimlerini senin bilgisayar karşılamıyor üzül şimdi![]()
en az gtx 680 istiyordu ^ seninki full hd mi yoksa 720 mi (720p ise kesin açarsınGrafikleeini gördüm oyun rahat açar. Olmadı bir şeyler yaparım.
Hatırlamıyorum ama 720 idi herhalde.en az gtx 680 istiyordu ^ seninki full hd mi yoksa 720 mi (720p ise kesin açarsın)