Nirvana TR Rezilligi

EfePvp1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vah vahh, yandım ben :( şimdide dersiniz "Greyder reklam atıyor sunuculara!" cidden artık bu işin suyu kaçtı. Ben sunuculara reklam atmam ama sunucular gelir bana reklam atar o ayrı konu. Greyder adını çok kişi kullanıyor, kendilerini benim diye tanıtanlar var :/
Seni Ünlü Olarak Tanıyolar

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
@Greyder forumdan gördüğüme göre iyi bir yetkili ve saygılı birisi. Neden bu şekilde boş boş konu açıp güzel sunucuları baltalamaya çalışıyorsunuz? Amacınız nedir? Bunu yapınca ne kazanacaksınız, ödül mü veriliyor?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EfePvp1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@bartuceylan kardeşim sen anlamassın Greyder bir zamanlar kötülükler yapıyordu ama sen bilmiyorsun ve kendini mehmetin avukatı yapmaya çalışıyorsun olay bu kadar basittir

Pro_Survival

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Anlamadım, konumuzu güncelliyoruz hostingimize bildirdiniz :/ Sizi lütfen sahanın kenarına alalım :p siz başka dünyadasınız.
sunucu açıldığından beri en azından bi 10 kere sıfırladınız yeniden geliyoruz, hala ayaktayız, lag yok devam, gibi şeyler ve sürekli sıfırladınız hala nerden oyuncu çekiyorsunuz bu kadar şaşırıyorum dogrusu ayrıca labuali konusmanız söylenen şeyleri başkaların yaptıgını kendinizin yapmadıgınızı söylemenizde gerçekten vahim bir durum ben yapmıyorum demeniz yeterli olabilirdi sizi birisi bir şekilde suçladığında direk olarak diyorsunuz ki biz öyle bir şey yapmıyoruz ama bize yapanlar çok olmazki bu ama adam gibi bir sunucu açın ve sıfırlamayın ki laf atanınız olmasın ben eski oyuncunuzum ilk sunucunuzda oynadım kocamaaaan bir kale yapmıştım spawnerler kasmıstım bol bol itemlerim vardı ve ilk defa o sunucuda otomatik iksir makinası yapmıstım 8 9 ortak oynuyorduk köy yaşamı filan spawnerlerin yanında herkeste 15 mobdan sonra ping 100 den 2000 e kadar çıkıyordu her seferinde çoğu oyuncunun söylemesine rağmen yalanlıyordunuz bunu yapmanız çok saçma eğer bu iftira dediğiniz doğrulardan kurtulmak istiyorsanız kapatın sv yi sıfırlama olayı olmasın skypelerinize kullanıcı adlarınıza kadar değiştirin sv nizi pluginlerinizi her şeyinizi silin ve baştan yapın adam gibi sv açın ondan sonra iftira felanda kalmaz bakın birde öneri sundum haydi yapında görelim amaaan biz yapamayız diyorsanız bu yaptıgınız emek hırsızlıgına karsı söylediklerimize katlanmak ZORUNDASINIZ !

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende ********* adlı sunucuda oynayan biri olarak yaptığınızı saçma buluyorum. Bence daha uzatma, çünkü yazdıkça kendini aşağılıyorsun @SonMilas
Greyder 2 hesapla kendini haklı çıkarma iki profilinede baktım hepsinde Greyder Greyder skypeler steamlar bile aynı ve rezilliklerini skypeden atardım da sildim Buglu diye sana iyilik yapayım dedim ama sen istemedin sunucumda orman yapıcam dedin lava çevirdin şimdi konuyu baltalama çift çarla arkadaşlarınla tamam hadi ufaktan kaç, iyi forumlar...

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sunucu açıldığından beri en azından bi 10 kere sıfırladınız yeniden geliyoruz, hala ayaktayız, lag yok devam, gibi şeyler ve sürekli sıfırladınız hala nerden oyuncu çekiyorsunuz bu kadar şaşırıyorum dogrusu ayrıca labuali konusmanız söylenen şeyleri başkaların yaptıgını kendinizin yapmadıgınızı söylemenizde gerçekten vahim bir durum ben yapmıyorum demeniz yeterli olabilirdi sizi birisi bir şekilde suçladığında direk olarak diyorsunuz ki biz öyle bir şey yapmıyoruz ama bize yapanlar çok olmazki bu ama adam gibi bir sunucu açın ve sıfırlamayın ki laf atanınız olmasın ben eski oyuncunuzum ilk sunucunuzda oynadım kocamaaaan bir kale yapmıştım spawnerler kasmıstım bol bol itemlerim vardı ve ilk defa o sunucuda otomatik iksir makinası yapmıstım 8 9 ortak oynuyorduk köy yaşamı filan spawnerlerin yanında herkeste 15 mobdan sonra ping 100 den 2000 e kadar çıkıyordu her seferinde çoğu oyuncunun söylemesine rağmen yalanlıyordunuz bunu yapmanız çok saçma eğer bu iftira dediğiniz doğrulardan kurtulmak istiyorsanız kapatın sv yi sıfırlama olayı olmasın skypelerinize kullanıcı adlarınıza kadar değiştirin sv nizi pluginlerinizi her şeyinizi silin ve baştan yapın adam gibi sv açın ondan sonra iftira felanda kalmaz bakın birde öneri sundum haydi yapında görelim amaaan biz yapamayız diyorsanız bu yaptıgınız emek hırsızlıgına karsı söylediklerimize katlanmak ZORUNDASINIZ !
Şuradan oyuncu çekiyoruz ; Herkes neler oldugunu neden kapattıgımızı kendi gözleriyle görüyor skype grubumuz var 36 kişilik SIFIRILIYORUZ dedik oto mesaj felan attım bak 1 kişi bile neden niye felan demedi hepsi tamam bekleyirozu sıfırla gibi cümleler kullandı çünkü sıfırlasak da sıfırlamasak da aynı çöke çöke öldü herkes lagdan felan normaldir yani oyuncu çekmemiz :)

Greyder 2 hesapla kendini haklı çıkarma iki profilinede baktım hepsinde Greyder Greyder skypeler steamlar bile aynı ve rezilliklerini skypeden atardım da sildim Buglu diye sana iyilik yapayım dedim ama sen istemedin sunucumda orman yapıcam dedin lava çevirdin şimdi konuyu baltalama çift çarla arkadaşlarınla tamam hadi ufaktan kaç, iyi forumlar...
Tarık, yetkin 2 serverde alınınca 2 serverde banlanınca bakıyorum HAVLAMA'ya başladın? daha dün yalvarıyordun SS atabilirim madem ormanını batırmışım SS atarım bi' daha bu konuda yorum yapamassın istersen atayım?