Pro_Survival
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
diğerlerinide cevaplamanı rica ediyorum senden oyuncu çekmen ayrıdır tamam ama bu ping sorunlarına ititrazınız ve bunlardan daha fazlası yüzünden bunları çekiyorsunuz dedim cevap alamadım istersen skypede 243567890987654567 katrilyonluk oyuncun olsun ping artıyor denildiğinde hayır bende artmıyor dediğin sürece ben senin sunucunda oynamam he dersinki istemeyen oynamaz zaten seni adam sayanda olmaz böyle dersen çünkü hatalı olan sensin ve kabullenmiyorsun seni burda kötülediğim yok hatalarını belirtmeme rağmen sen kimsin ki ulan benim hatalarımı sayıyorsun dermiş gibi davranıyorsun ayrıca bol hatalı sunucun var bir ara skypeden yaz sayıyımda hatalarını kapat ben oynamasamda belki 50 online değilde 100 online oyuncun olur (misal)Şuradan oyuncu çekiyoruz ; Herkes neler oldugunu neden kapattıgımızı kendi gözleriyle görüyor skype grubumuz var 36 kişilik SIFIRILIYORUZ dedik oto mesaj felan attım bak 1 kişi bile neden niye felan demedi hepsi tamam bekleyirozu sıfırla gibi cümleler kullandı çünkü sıfırlasak da sıfırlamasak da aynı çöke çöke öldü herkes lagdan felan normaldir yani oyuncu çekmemiz
Tarık, yetkin 2 serverde alınınca 2 serverde banlanınca bakıyorum HAVLAMA'ya başladın? daha dün yalvarıyordun SS atabilirim madem ormanını batırmışım SS atarım bi' daha bu konuda yorum yapamassın istersen atayım?