• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Nitrado mu BatıHost mu ?

İstediğim özelliklere göre Nitrado mu , Batıhost mu ?

• Nitrado

Kullanılan: 48 50.0%
  • BatıHost

Kullanılan: 48 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    96
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
2 side kazık olay bu nitrado full kazık kişi sayısına göre vds mi satılır hadi ordan alırım bir vds kurarım serverrı içine bir adet appserver local hosttunuda açar keyif keyif oynarım.. ne 2 kişi 3 kişi aman aman hayatta almadım almamda "" BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞÜM ZORUNA GİDİYORSA BENİM UMURUMDA DEĞİLSİN ""

GlisterTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
BatıHost Türkiye Lokasyonmudur Bilmem Ama Mobil Ödeme de Nitrdado Hiç Almazken BatıHost Çok Fazla Alıyor örn: BatıHost 45 TL 60 Kişilik Server Mobil ödeme 56 tl Diyor Bunun Soygundan Farkı ne ?

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba herkese,

Arkadaşlar Nitrado özel sunucu kontrol paneli ile sunucuların çok daha iyi kontrol edilmesini ve sunucu sahibine çok büyük kolaylıklar sağlıyor. Sadece Minecraft değil, 100 üzeri oyun için sunucu hizmeti sağlıyor. Ayrıca alan adı, web hosting gibi şeyler de mevcut.

Bazı arkadaşlar ikide bir çökme gibisinden şeyler söylüyor. İnanın öyle sorunlar görüyoruz ki çoğu sunucu sahibi, craftbukkit.jar'ı "plugins" dosyasına atıyor, düşük ramli sunucu alıp 20 ve üzeri harita yüklüyor, pluginlerin ne işe yaradığını bilmeden direk yüklüyor. Bu işe yeni başlayan arkadaşlar sürekli "server çöküyor, yardımm" diye Nitrado'ya ticket gönderiyor, destek forumunda konular açıyor. Sonrasında bu şekilde yorumlar geliyor tabi. Nitrado elinden geldiğince herkese yardım ediyor. Türkiye'de Ticket, TS3 ve forum desteği olan bilişim şirketleri hiç yok ya da çok az var.

Anlatmak istediğim, bazıları Minecraft sunucu işini çok iyi biliyor fakat bu işte yeni olan arkadaşlarımız biraz zorlanınca bu tür konulara sürekli olumsuz yönde yorum yapıyor. Sebebini bilmeden bu tür şeyleri düşünmeyin lütfen.

Kullanıpta memnun olmayanlara bir sözüm yok lütfen yanlış anlamayın, sizlerin tercihidir. İyi forumlar.

Son düzenleme:

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba herkese,

Arkadaşlar Nitrado özel sunucu kontrol paneli ile sunucuların çok daha iyi kontrol edilmesini, ayrıca sunucu sahibine çok büyük kolaylıklar sağlıyor. Sadece Minecraft değil, 100 üzeri oyun için sunucu hizmeti sağlıyor. Ayrıca alan adı, web hosting gibi şeyler de mevcut.

Bazı arkadaşlar ikide bir çökme gibisinden şeyler söylüyor. İnanın öyle sorunlar görüyoruz ki çoğu sunucu sahibi, craftbukkit.jar'ı "plugins" dosyasına atıyor, düşük ramli sunucu alıp 20 ve üzeri harita yüklüyor, pluginlerin ne işe yaradığını bilmeden direk yüklüyor. Bu işe yeni başlayan arkadaşlar sürekli "server çöküyor, yardımm" diye Nitrado'ya ticket gönderiyor, destek forumunda konular açıyor. Sonrasında bu şekilde yorumlar geliyor tabi. Nitrado elinden geldiğince herkese yardım ediyor. Türkiye'de Ticket, TS3 ve forum desteği olan bilişim şirketleri hiç yok ya da çok az var.

Anlatmak istediğim, bazıları Minecraft sunucu işini çok iyi biliyor fakat bu işte yeni olan arkadaşlarımız biraz zorlanınca bu tür konulara sürekli olumsuz yönde yorum yapıyor. Sebebini bilmeden bu tür şeyleri düşünmeyin lütfen.

Kullanıpta memnun olmayanlara bir sözüm yok lütfen yanlış anlamayın, sizlerin tercihidir. İyi forumlar.
Ben zaten nitradodan memnunum bir kere çökme yaşamadım(sunucu işlerini de bildiğimden biraz) fiyatı biraz fazla gibi slot sayısına göre

MYuksel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
NitradoTR Veya RionBilişim'i Öneririm. İkiside Web Panel Ve Filezilla Veriyor.[DOUBLEPOST=1415533258,1415533202][/DOUBLEPOST]Ve Lag Olmuyor :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
NitradoTR Veya RionBilişim'i Öneririm. İkiside Web Panel Ve Filezilla Veriyor.[DOUBLEPOST=1415533258,1415533202][/DOUBLEPOST]Ve Lag Olmuyor :)
Benim için webpanel veren bilişimler kötüdür. Nitrado çok kullandım. Durup dururken sunucu kapanıyor bazen, timeout veriyor, lag oluyor, panel düzgün değil, verilen bellek paylaşımlı. Tamamını kullanamıyorsunuz. Ben; DigitalOcean'ı seviyorum. Alırsın bir Amsterdam sunucu bakarsın keyfine.

MYuksel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim için webpanel veren bilişimler kötüdür. Nitrado çok kullandım. Durup dururken sunucu kapanıyor bazen, timeout veriyor, lag oluyor, panel düzgün değil, verilen bellek paylaşımlı. Tamamını kullanamıyorsunuz. Ben; DigitalOcean'ı seviyorum. Alırsın bir Amsterdam sunucu bakarsın keyfine.
RionBilişim Uzak Masaüstü Bağlantısı'da Veriyor.

MYuksel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İmza İçin Özür Dilerim Hoş Vede Uydurmalar Bana Dolandırıcı Dedirti Tanıyan Tanıyor.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Tabikide Batihost.(batihostta çalışıyor)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...