• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Nitrado mu BatıHost mu ?

İstediğim özelliklere göre Nitrado mu , Batıhost mu ?

• Nitrado

Kullanılan: 48 50.0%
  • BatıHost

Kullanılan: 48 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    96
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nitrado sadece paneli ve sunucuları iyi olan bir şirket gerisi çöp ilgilenmiyorlar lag varsa anca plugin ve haritana suç atarlar

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim bence nitradodan al ben hep ordan almışımdır ama fiyatlar batıhosta göre pahalı ama saldırı felan yapan olmadı sadece pluginler felan çakışırsa lag oluodu benim sunucuda ben batıhosttan sunucu almadıgım için bilmiyorum ve yaz tatilinde gene nitradodan alıcam .s

J3YDeLi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Batıhost şuanda kullanıyorum memnunum harika slot sınırı yok güzel 0 lag sorunsuz uzak masaüstü filezilla hepsi var tavsiyem BATIHOST

Ckent

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
batihost filezilla veriyor ama
uzak masaüstü nü açıp server ipini yazıp verdikleri kullanıcı adını yazıp şifreye verdikleri şifreyi yazıp vdsene bağlanabilirsin
vdsli sunucu veriyor. 20 TLden Başlayan Fiyatlarla

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bir şey Ögrendiysem Oda Pahalinin Herzamna Kaliteli Oldugunu Ögrenmektir . - Nitrado Candir. Panelide Degişti DDOS Korumasi DDOS Geçmişide Eklendi Önerim Nitrado. ( Konu Canlandirdim Zuhahaha )

knk onun yerine ben kendi bilgisayarimdan sunucu açarim ?? ayni şeye denk geliyor.
Bilgisayarı da 7/24 açık tut o zaman

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
İki firmadanda iğrendim. Başka seçenek yok mu ? Misal mcprohosting veya Yöncü veya ovh , kaliteli firmalar ile çalışın...

LeonHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
!! HOP HOP
Batihostta Pcye Bağlanma Diye Bir Şey Var. Çok Çok Amaç Ve Kalite, Yardım
1Sunucum Kaliteli
Nitrado Korumasız
Axitr Suçlanan 100 MB Server Veren Frima (Kısacası Serverlerinin Ciğeri 5 Para Etmez) Kalitesiz Portlu Nitradoyla Farkı Nitradoda Subdomain(Alt Alan Adı açınca portsuz oluyo)
DigitalOcean= Kalitesiz Sunucu Zorla Zorlamaya Çalıştıgın Kadar Kapansın.
En Çok İdeal Kalite: Batihost
Orta İdeal Kalite: 1Sunucum
Reklam Amacım Yoktur!

Konu Hortlamış Kapansın Lütfen!

Skroob

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hub Sunucu Kuracaksan Batihost Ama Dersen Faction , Skyblock vb. Kuracam Dersen O Zaman Nitradoyu Tavsiye Ederim Batihost Hub Sunucu İçindir Makine Falan Alırsın . Ne Açıcağına Bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...