S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Unutmuşum, 6 sayfa olmuş yazalı. DigitalOcean çok ucuz bu arada.Hortlatmayaydınız[DOUBLEPOST=1420294052,1420293995][/DOUBLEPOST]
Daha önce de yazmıştınız
Unutmuşum, 6 sayfa olmuş yazalı. DigitalOcean çok ucuz bu arada.Hortlatmayaydınız[DOUBLEPOST=1420294052,1420293995][/DOUBLEPOST]
Daha önce de yazmıştınız
Bilgisayarı da 7/24 açık tut o zamanbir şey Ögrendiysem Oda Pahalinin Herzamna Kaliteli Oldugunu Ögrenmektir . - Nitrado Candir. Panelide Degişti DDOS Korumasi DDOS Geçmişide Eklendi Önerim Nitrado. ( Konu Canlandirdim Zuhahaha )
knk onun yerine ben kendi bilgisayarimdan sunucu açarim ?? ayni şeye denk geliyor.
batıhosttan linux alırsan spigotun özelliği olan crash scriptini kullanabilirsin diye biliyorumtutuyorum zaten![]()
spigot da sunucu çökerse yeniden başlatilabilir otomatik yani batihost beş para etmez
![]()
Aga bunu nasıl yapıolar.... sölerseniz sevinirimBen 4kisilik nitrado serverine 30kisi alan sunucular gördum essantialsden yapiolar kapasitesi. Sinirisz oluyor.Ve lag yoktu ben nitrado derim biraz pahali ama en azindan dier firmalar gibi Tc no sormuyolar
yasak eğer fark ederlerse ilk hesabını kapatıyorlar 2. olursa savcılıkAga bunu nasıl yapıolar.... sölerseniz sevinirim