Ne fesatligimi gordun pulusMerhaba,
1. Geleneksel Nobel Forum Ödülleri'ne hoşgeldiniz !
Ödül Dallarımız:
Forumun Dahisi;
@Yeselectro (1/10) (Nedeni: Zamanında hem minecraft hem de fen konularında foruma büyük katkılar sağlamıştır.)
@KadirBerk (0/10)
Forumun Minecraft Zekası;
@Ataberk1880 (1/10) (Nedeni: Plugin dahisi ve detaylı anlatımlar ile gerekli bölümleri güncel tutmuştur.)
@EndermanSteve (0/10) (Nedeni: Zamanında Minecraft hakkında bilgilendirici konular açmış ve o bölümü güncel tutmuştur.)
@KadirBerk (0/10)
Forumun Yazılım Dahisi;
@IRFN (1/10) (Nedeni: Java bilgisi ile harikalar yaratmıştır.)
@MUHDE (1/10) (Nedeni: Bot yazıp forumu spama boğmuştur.)
@AlichosTR (0/10) (Nedeni: Java bilgisi ile harika modlar yapmıştır.)
Forumun Anime Sevdalısı;
@Zurinqun (0/10)
@MUHDE (0/10)
@AlichosTR (1/10)
Forumun en iyi YouTube kanalı sahibi;
@AtomTR (2/10)
@UmutYıldızYT (0/10)
Forumun Cahili;
@Coolkinq12_ (1/10)
@??? (0/10)
Forumun Fesadı;
@ErenBeyazkurt (0/10)
@UpFall (0/10)
@Sergunkorowakurwa (2/10)
Yılın Küp Sanatçısı;
@Eriny (0/10) (Zamanında iyi yapıtlar ile karşımıza çıkıp forumun en iyilerinden saydığımız "Ronin ekibini" dahi etkilemeyi başarmıştır.)
@Tario76 (0/10) (Ronin'i Temsil Eder)
@Kaan697 (0/10) (Nedeni: PMC sitesinde anasayfa konusu olabilecek düzeyde çalışmalar yapabildiği için bu mevkide adaydır.)
Yılın Tasarımcısı;
@Acarz (0/10) (Nedeni:Zamanında yaptığı azimli çalışmalar sonucu.)
@Cazza144 (0/10) (Nedeni:Tatil vakitlerinde neredeyse durmaksınız profesyonel çalışmalar yapmıştır.)
@BurnerTroll (0/10) (Nedeni: Paint ile harikalar yaratmıştır.)
Yılın Üyesi;
@AlichosTR (0/50)
@IRFN (1/50)
@Yeselectro (0/50)
@Ataberk1880 (0/50)
Yılın Yetkilisi;
@craft_man (0/10)
@BT_GoD (0/10)
@BONANZA (0/10)
@NeutronRasee (0/10)
@tekno 51 (1/10)
Dallarında, belirtilen kişilere oy verilecektir. Her alanda en fazla 3 kişi bulunmaktadır(Yılın Üyesi Hariç). Fazladan birileri eklenmeyecektir, eğer olursa fazladan başarım alanı eklenecektir...
Verilen oylara göre ilk 10 oy alan(Yılın Üyesi Hariç) veya saat 15:00'a kadar en fazla oyu alanlar o dalda en başarılı olan kabul edilecektir. Her alana 1 adet sınırda kalmak şartıyla oy verilebilir...
Ben Oy verdiklerimi yazdım ^^ Unutmayın ! İlk 10 olan veya saat 15:00'a kadar en çok oyu alan o alanın en başarılısı seçilecek
(NOT:Yetkili abilerim taraf tuttuğumu falan düşünmesinler diye oy vermedim)
Iyi Forumlar !
(Ne yani dahi değil miyim. So üzücü)
Ne fesatligimi sey ettinYılın üyesi / IRFN Abi.
Minecraft zekisi:Ataberk
Youtuberi-Ataberk
Anime bilmiyorum
Dahisini bilmiyorum
Fesat-Sergun
Yazılım Dahisi-IRFN Abi
Yetkilisi-tabii ki Mehmet abi.tekno51
Bu arada cok sacma gidip yetkili listesi koymussun.
Bende yokum ne yaparsın işteOha ben yokum
Benden KadirBerk'e -1 oy yazın dahi falan değil bu![]()
Gitmiş bi de kendini koymuş fsgadjsadgBende yokum ne yaparsın işte![]()
Schaffer da muhdeye soruyor arada (tanik oldum) ama muhdenin soru sordugunu hic gormedForumun Dahisi : Yeselectro
Forumun Minecraft Dehası:Kadirberk
Yazılım Dahisi:IRFN (Açıkçası bu kısımda @Schaffer79 eksik gibiydi ?)
Forumun Anime Sevdalısı(sanırsam özellikle hentaü): MUHDE
Forumun En iyi Youtube kanalı sahibi: AtomTR
Forumun Cahili : Coolking12_
Forumun Fesadı : Sergunkorowakurwa
Forumun Küp Sanatçısı: Tario76
Yılın Tasarımcısı: Cazza144
Yılın Üyesi: Benim aklımdaki kişi @Kuadra olduğu için kısa süreli bir "hiçbiri" diyelim.Kendisi forumda kısa sürede gönlümü kazanan ve saygı duyduğum biri.
Yılın Yetkilisi: BT_GoD ile BONANZA arasında kaldım fakat sanırsam BONANZA
Gereksiz bir siralamaNe şimdi bu ?![]()
Mumkun.Kendime oy vermek istiyorum mümkün mü:'(
3-4 ayda 1 defa bir seyler yapinca tasarimci olunmuyorBeni,Kerem'i ve Burağı yılın tasarımcısı yapmazsın he ? Hatırlatırım,Cazza,AcarZ ve BurnerTroll'den önce biz vardık
@Iskefiyeli18 @TheProfessional![]()
Sizi bilmeyen var mi ? Ya da calismalarinizi gormeyenler ? 1 isim yazip ronin in tamamini temsil etmesini sagladim...İyi güzelde neden ''Ronin Temsil Eder'' olarak yazdın. Takımdaki herkes Ronin'i temsil ediyor zaten, başarılarımıza yer verseydin keşke![]()
Konusmalarda her makul sayiya gelindiginde soylediklerin ve her kelimeye yanlis anlamaya calismanNe fesatligimi gordun pulus
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E canım benim sen hiçbir şey yapmayıp nasıl girdin o listeye?3-4 ayda 1 defa bir seyler yapinca tasarimci olunmuyor![]()
Nobel havasi olsun diye,her kural gecerli olmak zorunda degil. Bakiniz kisiler kendilerine oy verebilirler.E canım benim sen hiçbir şey yapmayıp nasıl girdin o listeye?
Nobel adaylarını seçen kişi listeye giremez zaten tarafsız bir kurul tarafından seçilir ^^
Gereksiz bir şey için kavgaya gerek yok..E canım benim sen hiçbir şey yapmayıp nasıl girdin o listeye?
Nobel adaylarını seçen kişi listeye giremez zaten tarafsız bir kurul tarafından seçilir ^^
Niyazİ abime verdigim cevaptaki gibi. Su anda gorevinin basinda olanlar sadece... neutronrasee i secmemin nedeni ise digerlerine kiyasla daha azimli calismasi. Uyarilarina baktigim insanlarin cogunda kendi verdigi uyarinin bulunmasi...
Kavga yok eleştiri varGereksiz bir şey için kavgaya gerek yok..
Peki, neden o listeye kendini yazdın? Senin henüz bir icraatını görmedik maalesef.Nobel havasi olsun diye,her kural gecerli olmak zorunda degil. Bakiniz kisiler kendilerine oy verebilirler.