ahmettarik5834
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Aynn öyle . Hem crash atan kisi de kendi tuzağina düşmüş olur.Demek istediğiniz kodu gönderen kişinin minecraft'ı crash versin bu mu ?
Aynn öyle . Hem crash atan kisi de kendi tuzağina düşmüş olur.Demek istediğiniz kodu gönderen kişinin minecraft'ı crash versin bu mu ?
Öneriniz için teşekkürlerAynn öyle . Hem crash atan kisi de kendi tuzağina düşmüş olur.
aynen. Bu özellik gelsin. Hiç değilse oyuncu salak gibi saatlerce bu kodu yazar sonra trollendiğini anlarDemek istediğiniz kodu gönderen kişinin minecraft'ı crash versin bu mu ?
bazı serverlerde reload atılmıyo , sunucu çöküyoZaten hiçbir zaman sunucuyu yeniden başlatmaya gerek yok direkt /reload yazıcan.![]()
Beğendiğiniz için teşekkürlerbazı serverlerde reload atılmıyo , sunucu çöküyo
teşekkürler kullanıyorum
Çakışma ihtimali var karar sizinDostum Ben UnioAntiCrash[TR] Kullanıyorum Çakışırmı ? yada UnioAntiCrash[TR]'Yi silipmi kullanayım ? benim CPU Ve Ram Coşuyor sunucuda bir anda ?
Benim Sunucumda UnioAntiCrash Olmasına Rağmen ve Server Checkte Hata Olamamasına Rağmen =>Sadece WARN => Uyarı Olmasına Rağmen Sunucum RAM VE CPU Baze Durduk yerde azıyor ve sunucu çöküyor. Bundan mıdır acaba ?Çakışma ihtimali var karar sizinİstediğinizi kullanın. Bu plugin sonuçta sadece UnioAntiCrash'ın geliştirilmiş versiyonudur.
SanmamBenim Sunucumda UnioAntiCrash Olmasına Rağmen ve Server Checkte Hata Olamamasına Rağmen =>Sadece WARN => Uyarı Olmasına Rağmen Sunucum RAM VE CPU Baze Durduk yerde azıyor ve sunucu çöküyor. Bundan mıdır acaba ?
Bukkit mi sunucunuz ?Benim Sunucumda Bu Plugini Okumuyor Sürüm 1.7.2-1.7.5 Hata Vermiyor Fakat Plugini De Okumuyor Sebep?
Tabikide. Plugini Hiç Okumuyor Maalesef. Sorunu Bende Anlayamadım..Bukkit mi sunucunuz ?
Evet, komutlardan da engelliyor./f desc <crash codu> yazınca sonra claim alanına girince mesaj çıktığı için oyundan atıyor. Bu plugin bunu engelliyor mu?