CINAX_DEVOP
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
/tellraw <player> # bu komuta bi çözüm bul sanırım bundada crash veriodu
Öneriniz için teşekkürlerÖnerilerim
Hatalı mesaj yazdınız mesajı config'den editlenebilsin.
Oyuncu crash kodu kullanınca kick atsın (config'den ayarlansın).
Kick mesajı da config'den ayarlansın.
(Bunu yazarken farkettim ki crash kodu benim sunucumda oyunu çökertmiyormuş)
Best/tellraw <player> # bu komuta bi çözüm bul sanırım bundada crash veriodu
Beğendiğiniz için teşekkürler. Biraz pratik yapınca insan alışıyorGüzel bir çalışma olmuşKeşke ben de böyle şeyler yapabilsem
![]()
benide etiketle :3Öneriniz için teşekkürlerYeni sürümde gelecektir.
BestKritik güncelleme diye eklerim.[DOUBLEPOST=1434826206,1434823232][/DOUBLEPOST]Yeni Kritik Güncelleme 2.0:
/tellraw <player> # komudu engellendi!
Bazı kodlar kısaltıldı.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İstersen skript ile yapabilirimSunucularda artik sadece chate crash kodu yazip cokertilmiyo, kilica crash kodu ismini koyup adam kesincede tum oyuncular crash yiyor bunu engelliyormu ?
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yarın denerim snowmanÖneriniz için teşekkürlerYeni sürümde gelecektir.
BestKritik güncelleme diye eklerim.[DOUBLEPOST=1434826206,1434823232][/DOUBLEPOST]Yeni Kritik Güncelleme 2.0:
/tellraw <player> # komudu engellendi!
Bazı kodlar kısaltıldı.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Beğendiğiniz için teşekkürlerUnioAntiCrash çıktığında şaşırmıştım nasıl yaptılar falan diye kodlara baktım çokta efsane bir şey değildi. Ama işlevi güzeldi. Sen bu işlevi dahada işlevselleştirmişsin. bravo bende böyle bişeyler yapıyım dedim sonra uniocrafta ayıp olur dedim ellemedim![]()
Ben yapmaya bi uğraşayım yapamazsam geliştirebilirsinizBunu geliştirip tabelaya yazma ve örse yazmayı da engelleyebilir miyim ?
aslında sadece o kişiye crash atsa o da herkesde öyle olduğunu zannederYeni sürümde crash kodunu kullanmayı deneyen kişinin minecraftına crash verdirebileceksiniz
Config dosyasından ayarlanılabilecek.
Yeni sürümü bugün paylaşabilirimİyi günler.
Aynı şeyden bahsetmiyor muyuzaslında sadece o kişiye crash atsa o da herkesde öyle olduğunu zanneder![]()
evet yani güzel bir özellik unioanticrash tabela ve eşya kontrolü eklemiş birde bunda varmıAynı şeyden bahsetmiyor muyuz![]()