Nostalji :D Çocukluğunuzda izlediğiniz en güzel film - çizgifilm - yada animeler :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar hadi bi beyin fırtınasi yapin ve çocukluğunuzda izlediğiniz en güzel film - çizgifilm yada animeleri yazin ben başliyom :D
Gökteki kale - Hayao Miyazaki
Yürüyen şato - Hayao Miyazaki
Zathura - Jon Favreau

• Beğen
Reactions: DIO

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Transformers ninja kaplumbağal Tsubasa Ben 10(O zaman cidden hayranıydım :/) BEYBLADE VS.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
YU-Gİ-OH izlerdim küçükken tabii o zaman bilmiyordum anime olduğunu :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teletabiler. Annemin veya babamın beni meşgul etmek için açtığı şey.Nasıl bir program olduğunu bilmeyen varsa, şöyle bir şey.
Aa biliirm onu hele güneşin öyle bir yüzü var ki iyiki güneşi bebek halde yapmışlar Allah bilir büyük yapsalardı nolurdu teletabiler bizde sadece cd de vardı
Benimki tabii ki ninja kaplumbağalar
Kaçlı yapıyorlar lannn
Aslında bu kadar değiller daha fazlalar :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
birçok Hayao Miyazaki eserleri aralarında en sevdiğim Komşum Totoro. Aslında hepsini aynı eş değerde severim :)
Sailor Moon ilk Animem çocukken hiçbir bölümünü kaçırmazdım :)
Beyblade unutulursa ayıp olurdu :( Sokak sokak gezip turnuva yapıp beyblade parçaları kazanırdık :)
Transformers izlerdim ama pek yakalayamazdım.
En önemlilerinden Digimon , Yugi - Oh , Pokemon , Sonic , Megaman NT Warriors , Vikings , Asteriks ve Oburiks , Scoby Doo , Power Rangers...
Ama aralarında sürekli izlediğim halde sıkılmayıp tekrardan izlediğim bir Çizmeli Kedi Anime CD'si vardı. Sürekli izlerdim açılışında ve bitişinde çalan şarkıyı çok severdim. CD'nin dışı açık yeşildi ve üzerinde beyaz renklerle Çizmeli Kedinin çizimi vardı. Eğer annem atmamışsa CD'yi İnşallah atmamıştır :( yine bulup izlerim :(