pokemondur o pikachu olsa duramazsınBen 10 - Pikachu - BugsBunny -Daffy Duck ve spider-man :/ Ve teletabbies :'(
Eh işte pokemon :/ Pikachu derdim ben :/ Şimşek fln çakıyordu böyle xdpokemondur o pikachu olsa duramazsın![]()
Aynn aynn arthur fln :/ ayı ve tavşan arkadaşlar dı fln fln2007-2008 'da sanırım hep Yumurcak TV izlerdim
Arthur falan vardı çok güzeldi la
Sonra Cartoon Network çıkmıştı
Ben 10,fosterin hayali dostlar mekanı,Kod adı afacanlar,camp lazlo falan vardı
Kanal D 'de Şirinler vardı onlarıda izlerdim![]()
kardeşim yavaş yaz ağlıycam şimdi2007-2008 'da sanırım hep Yumurcak TV izlerdim
Kod adı afacan camplazloyu filan unutmuştum, hatırlayınca duygulandım2007-2008 'da sanırım hep Yumurcak TV izlerdim
evet onu izliyodum sonra kapandı paralı oldu heraldeO zamanlar jojo diye bir kanal vardı.![]()
Digiturk'te çıkan bir kanaldı.evet onu izliyodum sonra kapandı paralı oldu heralde
Transformers ninja kaplumbağal Tsubasa Ben 10(O zaman cidden hayranıydım :/) BEYBLADE VS.
7 yaşındayken izlemeye başladım 11 yaşına kadar aralıksız seyrettimm kartlarını aldım vs. temmuz 2 de 14üm ve hiç de pişman değilim :/Sen kaç yaşındasın yaBen10'ni çocukken mi izledin
![]()
bende de yugioh kartları vardı oynardık kardeşimle7 yaşındayken izlemeye başladım 11 yaşına kadar aralıksız seyrettimm kartlarını aldım vs. temmuz 2 de 14üm ve hiç de pişman değilim :/