Not Enough Items Mod Sorunu

Wukumata05

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bende Not Enough Items (NEI) modu kurulu.Ama bazı sorunlarım var.Mesela bende cheat mode halinde olmasına rağmen sol üst köşede duran Creative, rain, time vb. şeyler yok.Ayrıca sağdan item alamıyorum.Bu sorunu nasıl çözerim? Lütfen yardım edin bir haftadır ar
aştırıyorum ve bir çözüm bulamadım :( resimle örnekliyorum arkadaşlar

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
NEI son zamanlarda biraz problemli NEI nin yeni sürümlerinde creative rain ve time lar kaldırıldı. Yandan item almada artık yok. Niye olduğunu bilmediğim bir sebeple böyle yapmış yeni modu. Yandan item alma olayı zaten 1.2.5 sürümden beri bozuk.

Wukumata05

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ama youtubeda bazı kanallarda bu versiyonda ve onlar açık.Onlar o kadar yardım sever insanlar ki (!) bir yardım bulamadım.Ama bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Ama acaba bunu değiştirebilir miyiz?

Kaptan88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu sorunu çözebilen varmı ? bende client ve server için NEI çalıştıramadım yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

67yasin11

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kadesim bendede vardı sana anlatayım %appdata%/minecraft/confing e gir orada neı server die bisey var onu not defteri ile ac onun assağısında ''OP'' felan yazar bazı yerlerinde is yazmıyo onlara OP yaz

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tüm özelliklerini kullanabilmek için PC nin ingilizce olması gerekiyomuş sanırım , öyle yazıyodu

KöfteistKöfte

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha önce defalarca söyledim, gene bir kere daha söyliyim: Bu sorunun kaynağı işletim sisteminin kullandığı dil. Türkçe özel karakter içeren bir dil olduğu için bazı Java kodlarını karıştırıyor ve bu sorun ortaya çıkıyor. Kesin çözüm: İşletim sistemini İngilizce yap.