ByNovem
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
erhaba arkadaşlar SonOyuncu creative 1 de kullandığım Mjolnir pluginimin bir kısımını size tanıtmak istedim.
Mjolnir pluginim kendi yazdığım RealPhysicsItem(Fiziksel Gerçek Item) Classım ile çalışır.
//Açmıyorsa
Öncelikle gördüğünüz gibi Mjolnir bir 3D item. Ama dikkat ederseniz bu itemin farklı olduğunu görürsünüz üstte,Item çevreye kendi köşeleri ile çarpabiliyor. Item kendi oyun içi Bound Box una sahip.Kısaca item herhangi bir başka entity gibi kare değil, dikdörtgen ,yani köşeye veya başka köşelere çarptığında karedeki boşluğu bırakmıyor.
Daha iyi anlamak isterseniz şuna bakabilirsiniz;
Gif Link :
Tek özelliği bunlar olsa herhalde baya sıkıcı olurdu;
Hedefleme sistemi.
Bildiğiniz Hedefleme sistemi güdümlü takip sistemi var Shift e basarak targeti değiştirebiliyorsunuz.
Gif Link :
Yıldırım Atma
Gif Link :
Portal Açma
Gif Link :
Daha Birçok özelliği vardı ama foruma kaydetmediğin sürece başka yerden alınca giflerin açılmadığını anladım ama nedense editle kısmında gifler gözüküyor.
Mjolnir pluginim kendi yazdığım RealPhysicsItem(Fiziksel Gerçek Item) Classım ile çalışır.
//Açmıyorsa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle gördüğünüz gibi Mjolnir bir 3D item. Ama dikkat ederseniz bu itemin farklı olduğunu görürsünüz üstte,Item çevreye kendi köşeleri ile çarpabiliyor. Item kendi oyun içi Bound Box una sahip.Kısaca item herhangi bir başka entity gibi kare değil, dikdörtgen ,yani köşeye veya başka köşelere çarptığında karedeki boşluğu bırakmıyor.
Daha iyi anlamak isterseniz şuna bakabilirsiniz;
Gif Link :
Giriş yap veya üye ol.
Tek özelliği bunlar olsa herhalde baya sıkıcı olurdu;
Hedefleme sistemi.
Bildiğiniz Hedefleme sistemi güdümlü takip sistemi var Shift e basarak targeti değiştirebiliyorsunuz.
Gif Link :
Giriş yap veya üye ol.
Yıldırım Atma
Gif Link :
Giriş yap veya üye ol.
Portal Açma
Gif Link :
Giriş yap veya üye ol.
Daha Birçok özelliği vardı ama foruma kaydetmediğin sürece başka yerden alınca giflerin açılmadığını anladım ama nedense editle kısmında gifler gözüküyor.
Son düzenleme: