ÖNEMLİ!!! Bir sorum olacak

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu windows server görüntüsüdür :)

Konu isminize lütfen biraz dikkat edin. Sorunu özetleyen isimler yazmanız gerekirdi önemli acil yardım gibi kelimeleri tek başlarına koymanız kurallara uygun değil.

Bukkit kurmadığından değil bilinen uzantılar gizli olduğundan bu sorunu alır. Sizde pek tecrübeli sayılmazsınız, biraz daha dikkat.

Ben txt görünmemesiyle ilgili yazmamıştım bu yorumu..
bende

bende .txt yazmıyo sadece ops yazıyo yıklıyom ismimi yazıyom olmuyo bi de bende bu kadar fazla dosya yok

Bende bu kadar dosya yok dememesinden dolayı bukkit kurmamış olacağını düşündüğümden dolayı yazdım..
Dikkat etmeyen ben değilim sanırım http://img.****************/upfiles/smiley/us.gif

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben txt görünmemesiyle ilgili yazmamıştım bu yorumu..

Bende bu kadar dosya yok dememesinden dolayı bukkit kurmamış olacağını düşündüğümden dolayı yazdım..
Dikkat etmeyen ben değilim sanırım http://img.****************/upfiles/smiley/us.gif

Op bukkit için geçerli değildir sadece. Boşa laf atma sevdasındasın :)

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Op bukkit için geçerli değildir sadece. Boşa laf atma sevdasındasın :)

İşte bu yüzden dikkat etmenizi söylemiştim.
Ben "Op bukkit için geçerli değildir sadece" şeklinde bir açıklama yapmadım.
Arkadaş "bu kadar fazla dosya yok" dediği için bukkit değilde vanilla server kurmuş olduğunu düşündüm.
Boş laf atma sevdalısı olabilirim fakat konu baltalama konusundaki başarınızı kutluyorum.
İyi forumlar.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
tekkit serverde var sanırım

Minecrafta bağlı tüm sunucularda ops.txt olur.[DOUBLEPOST=1376248131,1376248063][/DOUBLEPOST]
İşte bu yüzden dikkat etmenizi söylemiştim.
Ben "Op bukkit için geçerli değildir sadece" şeklinde bir açıklama yapmadım.
Arkadaş "bu kadar fazla dosya yok" dediği için bukkit değilde vanilla server kurmuş olduğunu düşündüm.
Boş laf atma sevdalısı olabilirim fakat konu baltalama konusundaki başarınızı kutluyorum.
İyi forumlar.

Biraz fazla takıntılısın, huyumu bilerek kötüye kullanma ikimizde zararlı çıkarız. Neyse konuyu uzatmayalım yardım etmek burda ortak amaç :)

battle32

Marangoz
En iyi cevaplar
0
link verirmisin gözükmüyor
gerek kalmadı yaptım tüm yaptıkların için teşekkür ederim aexos sayfamın ipini bilion zaten istediğinde girersin[DOUBLEPOST=1376287906,1376287634][/DOUBLEPOST]
Minecrafta bağlı tüm sunucularda ops.txt olur.[DOUBLEPOST=1376248131,1376248063][/DOUBLEPOST]

Biraz fazla takıntılısın, huyumu bilerek kötüye kullanma ikimizde zararlı çıkarız. Neyse konuyu uzatmayalım yardım etmek burda ortak amaç :)
yaptım sonunda konsolu açmadan yapıyodum konsolu açtım op ........ yazdım oldu.