[ÖNEMLİ] Buna Bir Dur Diyelim

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşım 16 2 - 3 defa sunucu açtım 60 70 online ı buldum sıkıntı yokta ben sadece 4 yıllık tecrubemde ogrendiğim şeyler hakkında yorum yaptım.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Önce "Emek verilen ve verilmeyen sunucu" kısmına değinmek istiyorum, bunun sunucuya emek verilip verilmemesi ile alakası yok. Bu tamamen oyuncunun kendi kişisel zevkine kalan bir durum. Şimdi misal 10 arkadas grupça sunucu açıcak her biride Java'da HTML'da birsey'de uzman güzel bir sunucu açarlar ama herhangi biri o sunucudan zevk/tat alamaz. Ama aynı kisi amatör birinin yaptığı belkide sadece sade survival mapında oynayabilir. Yani bu sunucunun nasıl yapıldığı veya kimin tarafından yapıldığı ile alakaı değilde kitle ile alakalı bir durum kimseyide suçlayamayız.
Bot olayına gelirsek... Keşke bu tarz şeyleri yapmasalar. :) Ama herkes birseyleri bir amac için yapıyor sonucta dünyada böyle dönüyor.
Adam zevk almak ister bot atar.
Sunucusu vardır, tehditleri ortadan kaldırmak ister bot atar.
Belki saygınlık belki kar elde etmek ister sunucu acar.
Eğer sunucu açıcaksanda insallah hak ettiğin yerlerde görürüz seni arkadasım. :)
Sınırlarını zorlamaya calıs, sunucum tutsun istiyorsan Mineplex gibi bir sunucu acmaya calıs. Web sitesinden ikonuna herseyini profesyonelce hazırla.
Herkeze hitab eden bir sunucu olsun.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krdş lapissiz faction deyip warp maden koyuyosunuz sonra lapissiz açtım gelmediniz oluyo

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce "Emek verilen ve verilmeyen sunucu" kısmına değinmek istiyorum, bunun sunucuya emek verilip verilmemesi ile alakası yok. Bu tamamen oyuncunun kendi kişisel zevkine kalan bir durum. Şimdi misal 10 arkadas grupça sunucu açıcak her biride Java'da HTML'da birsey'de uzman güzel bir sunucu açarlar ama herhangi biri o sunucudan zevk/tat alamaz. Ama aynı kisi amatör birinin yaptığı belkide sadece sade survival mapında oynayabilir. Yani bu sunucunun nasıl yapıldığı veya kimin tarafından yapıldığı ile alakaı değilde kitle ile alakalı bir durum kimseyide suçlayamayız.
Bot olayına gelirsek... Keşke bu tarz şeyleri yapmasalar. :) Ama herkes birseyleri bir amac için yapıyor sonucta dünyada böyle dönüyor.
Adam zevk almak ister bot atar.
Sunucusu vardır, tehditleri ortadan kaldırmak ister bot atar.
Belki saygınlık belki kar elde etmek ister sunucu acar.
Eğer sunucu açıcaksanda insallah hak ettiğin yerlerde görürüz seni arkadasım. :)
Sınırlarını zorlamaya calıs, sunucum tutsun istiyorsan Mineplex gibi bir sunucu acmaya calıs. Web sitesinden ikonuna herseyini profesyonelce hazırla.
Herkeze hitab eden bir sunucu olsun.
Survival olarak başlayıp ilerileyeceğim global açıcam eğer yapabilirsem sunucuyu çift dil yapmayı çalışıcam işte eng - tr