Kronik2143
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar ve saygı değer büyüklerim öncelikle böyle bir konu açmamın
nedeni ülkemiz web ortamında hep küçük düşürülüyor ve bu küçük düşürülmenin içinde hepimizin
bir payı vardır kimse itiraz etmesin "minecraft" üzerinden bahsedicem
öncelikle şu server çökertme olayına gelelim ;
Eh be kardeşim sen neden gelip kendi vatanından aynı vatandan aynı kanı taşıdıgın
adamın serverini niye çökertmeye çalışıyorsun yok yani o server çökünce sana paramı veriyorlar napıyorlar anlamadımki
ha okadar çok merak ediyorsan yada ilgi duyuyorsan git başka ülkelerdeki sunucuları patlat ?
buda bizim web alanında büyüklüğümüzü artırır.
Ama eğer sen diyorsan ben haysiyetsizim buna bir şey diyemem devam et nediyim.
İkinci konum ise şu taklit sunucular ;
Şimdi 2 çeşit sunucu vardır
1-) Emek Harcanmayan
2-) Emek Harcanan
Emek harcanmayan serverlerde diyelimki adam faction sunucu açıyor lapis yapıyor 4 duvar içine
bitanede schematicmi map mı indirir yada kendisi world edit ile bi kaç duvar çekip spawn diyor
ve bakıyorum server en az 30 40 online çekiyor şimdi emek harcayan adam var birde
adam gecesini gündüzüne katıyor map falan hazırlıor yok onu yok şunu yapıyor
hüsrana uğruyor malesef birde şu lapissiz server diyen arkadaşlarım
millete lapissiz server diyip suratına vuruyorsunuz adam dediğinizi yapıyor yine hüsran
yabancı bi herif gelip servere gidior emek harcanmayan mucize diyorya
Son ve üçüncü konum bu bir tavsiyedir ;
Arkadaşlar serveriniz ne olursa olsun nasıl bir şey olursa olsun kalitenizi artırmak içni mutlaka
bir web sayfası açın ya diyorsanız eğer ben yapamıyorum bilmiyorum söyleyin bitane daha konu açayım
bir şey kaybetmem
benden bukadar artık beni takarmısınız takmazmısınız o size kalmıştır ben içimden geçenleri size anlattım
okuyan herkeze teşekkür ederim sağlıcakla kalın allaha emanet olun.
nedeni ülkemiz web ortamında hep küçük düşürülüyor ve bu küçük düşürülmenin içinde hepimizin
bir payı vardır kimse itiraz etmesin "minecraft" üzerinden bahsedicem
öncelikle şu server çökertme olayına gelelim ;
Eh be kardeşim sen neden gelip kendi vatanından aynı vatandan aynı kanı taşıdıgın
adamın serverini niye çökertmeye çalışıyorsun yok yani o server çökünce sana paramı veriyorlar napıyorlar anlamadımki
ha okadar çok merak ediyorsan yada ilgi duyuyorsan git başka ülkelerdeki sunucuları patlat ?
buda bizim web alanında büyüklüğümüzü artırır.
Ama eğer sen diyorsan ben haysiyetsizim buna bir şey diyemem devam et nediyim.
İkinci konum ise şu taklit sunucular ;
Şimdi 2 çeşit sunucu vardır
1-) Emek Harcanmayan
2-) Emek Harcanan
Emek harcanmayan serverlerde diyelimki adam faction sunucu açıyor lapis yapıyor 4 duvar içine
bitanede schematicmi map mı indirir yada kendisi world edit ile bi kaç duvar çekip spawn diyor
ve bakıyorum server en az 30 40 online çekiyor şimdi emek harcayan adam var birde
adam gecesini gündüzüne katıyor map falan hazırlıor yok onu yok şunu yapıyor
hüsrana uğruyor malesef birde şu lapissiz server diyen arkadaşlarım
millete lapissiz server diyip suratına vuruyorsunuz adam dediğinizi yapıyor yine hüsran
yabancı bi herif gelip servere gidior emek harcanmayan mucize diyorya
Son ve üçüncü konum bu bir tavsiyedir ;
Arkadaşlar serveriniz ne olursa olsun nasıl bir şey olursa olsun kalitenizi artırmak içni mutlaka
bir web sayfası açın ya diyorsanız eğer ben yapamıyorum bilmiyorum söyleyin bitane daha konu açayım
bir şey kaybetmem
benden bukadar artık beni takarmısınız takmazmısınız o size kalmıştır ben içimden geçenleri size anlattım
okuyan herkeze teşekkür ederim sağlıcakla kalın allaha emanet olun.