[Öneri] Boss Plugini

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar sunucuma boss plugini lazım bugsuz sorunsuz. Düşen itemleri ayarlama, görünümü ayarlanabilen bildiğiniz plugin varsa önerebilirmisiniz.

Sunucum Spigot, MyThicBoss ve EpicBoss denendi çalışıyor fakat buglu ve sorunlu. Bunun dışında bildiğiniz başka boss plugini varsa önerirmisiniz şimdiden teşekkürler.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
neden böyle fikirler verirken sunucu sürümünü ve daha önce kullandığınız benzeri pluginlerin sürümlerini söylemezsiniz ki. sighh.. <_<
Söylemeni bekliyorum.Daha sonradan birkaç öneri sunabilirim.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
neden böyle fikirler verirken sunucu sürümünü ve daha önce kullandığınız benzeri pluginlerin sürümlerini söylemezsiniz ki. sighh.. <_<
Söylemeni bekliyorum.Daha sonradan birkaç öneri sunabilirim.
Sunucu surumum 1.7.x 1.8.x bu dedigim iki pluginlerin son surumleri bizde calismamakta eski surumlerini denedim onlarda buglu. Spigota uyarli lazim

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen tam sürüm söyle ve 1.7.X-1.8.X derken? serverinizde 2 çeşit versiyon mu açık? böylece him 1.7 kullananlar hemde 1.8 kullananlar mı girebiliyor servera?

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen tam sürüm söyle ve 1.7.X-1.8.X derken? serverinizde 2 çeşit versiyon mu açık? böylece him 1.7 kullananlar hemde 1.8 kullananlar mı girebiliyor servera?
Sunucuma 1.7.2 1.7.4 1.7.5 1.7.9 1.8 ve ustu giris yapabiliyor.

Schenzio

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Boss'u Iron Golem ' dan Yaparsan KillAura ile öldüremezler. Hilesiz öldürmek zorunda kalırlar ^_^

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sadece 2.0 13 versiyonu çalışıyor ( Versiyonu tam bilmiyorum ama 13lü veya 3 lü bişiydi )

Bide mythicmobda ne tür bi bug var ?

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kitapla npc ayarladığın zımbırtı bi plugin vardı onla yapabilirsin.Ne olduğunu hatırlamıyorum hatırlayınca söylerim.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece 2.0 13 versiyonu çalışıyor ( Versiyonu tam bilmiyorum ama 13lü veya 3 lü bişiydi )

Bide mythicmobda ne tür bi bug var ?

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk kurdugumuzda sıkıntı yaratmadi fakat sadece bir gun dayanabildi. Durduk yere bossun ismi default olarak ayarladi. Pluginde bossun cani 9000HP olmasina ragmen oyuncular tek vurusta olduruyolardi. Sadece esya dusmede sorun yoktu. Silip tekrar yukledik ayni sorunla karsilastik.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
İlk kurdugumuzda sıkıntı yaratmadi fakat sadece bir gun dayanabildi. Durduk yere bossun ismi default olarak ayarladi. Pluginde bossun cani 9000HP olmasina ragmen oyuncular tek vurusta olduruyolardi. Sadece esya dusmede sorun yoktu. Silip tekrar yukledik ayni sorunla karsilastik.

bazı bugları var ben 2040'ın üstünde can belirleyemedim mesela.