Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir bakayım güzelse listeme eklerim.

Acaba şöyle güzel müzikleri olan oyunlar biliyor musunuz? Onu duyunca gaza gelip savaşmak isteyeceğim. Mesela Prototype 2'de kızımızı kurtarmaya çalışırken sürekli yolumuza çıkıp bizi engelliyorlardı ardından gelen sesler ile bende oyuna bağlanmış yoluma çıkanları o gaz ile mahvetmiştim. Veya DmC Devil May Cry'da kardeşimizin amacını öğrenince ona karşı yaptığımız savaşta çok gaza gelmiştim. Bunlar gibi hem güzel ses hem güzel hikaye artık oynayışa da önem vermiyorum bunlar olsa bile yeter.
Dying Light'ın müzikleri güzeldir ben bitirmek üzereyim son 1-2 görevim kaldı sanırım.

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir bakayım güzelse listeme eklerim.

Acaba şöyle güzel müzikleri olan oyunlar biliyor musunuz? Onu duyunca gaza gelip savaşmak isteyeceğim. Mesela Prototype 2'de kızımızı kurtarmaya çalışırken sürekli yolumuza çıkıp bizi engelliyorlardı ardından gelen sesler ile bende oyuna bağlanmış yoluma çıkanları o gaz ile mahvetmiştim. Veya DmC Devil May Cry'da kardeşimizin amacını öğrenince ona karşı yaptığımız savaşta çok gaza gelmiştim. Bunlar gibi hem güzel ses hem güzel hikaye artık oynayışa da önem vermiyorum bunlar olsa bile yeter.
Tekrar uyarayım o zaman. Skyrim'i önerdim ama çok az güzel müzik var. O da bir ejderha ile savaşırken çalıyor. Geriye müzik bulman zor.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak, eğer hikayesi derin ve karanlık bir oyun istiyorsan FNaF (Ki zaten başka oyun önermedim hiç bu zamana kadar :/.) öneririm. Sana bir öneri daha, bu oyunu oynarken bütün kameralara İYİCE bak...

BoşGezenOyuncu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
crysis 3 ps varsa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
the walking dead serisi
mafia 2 metro serisi

Tomb Raider
Medal Of Honor
Medal Of Honor Warfighter

ve en iyi serilerden birisi de budur bence

Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
The Witcher (Serisi)
Batlefield (Serisi)
Dead Space (Serisi)
F.E.A.R (Serisi) "G.*ün yiyorsa =3)
Firefall (RYO tipi büyük kitleye sahip bir oyun, Multiplayer olarak tek seçenekte olsa iyidir)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bak, eğer hikayesi derin ve karanlık bir oyun istiyorsan FNaF (Ki zaten başka oyun önermedim hiç bu zamana kadar :/.) öneririm. Sana bir öneri daha, bu oyunu oynarken bütün kameralara İYİCE bak...
Five Night's At Freedy's benim için hep sıkıncı bir oyun olacak benim için oyunun hikayesini dış kaynaklardan değil de oyunun içindeyken öğrenip ona göre oynamak önemli.
crysis 3 ps varsa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
the walking dead serisi
mafia 2 metro serisi

Tomb Raider
Medal Of Honor
Medal Of Honor Warfighter

ve en iyi serilerden birisi de budur bence

Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins
Söylediğin oyunları çoğunu oynadım ancak Medal Of Honor serisine başlamayı düşünüyorum tavsiyen için teşekkürler.
The Witcher (Serisi)
Batlefield (Serisi)
Dead Space (Serisi)
F.E.A.R (Serisi) "G.*ün yiyorsa =3)
Firefall (RYO tipi büyük kitleye sahip bir oyun, Multiplayer olarak tek seçenekte olsa iyidir)
Söylediğin oyunları hepsine başlayacağım. Tavsiyen için teşekkürler.
Kesinlikle, final fantasy'nin tüm serisi.
Bazı oyunları eski olduğu ve sıra tabanlı olduğu için biraz uzak duruyordum ancak biraz anime varimsi bir hikayesi var gibi duruyor. Sanırım başlayacağım. Tavsiyen için teşekkürler
doom 3 eski mesgi güzel bir oyun
Hep başlamayı düşündüğüm oyun sanırım artık başlamam gerek tavsiyen için teşekkürler

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir değişiklik yapıp FNaF dışında bir oyun önereceğim (Bunu kıyamet alameti olarak algılayabilirsiniz :).). Sana Rust öneririm. Ki bu bir survival, crafting oyunu. Ama kendi silahını veya evini veya c4'nü falan kendin yapmak gerçekten havalı değil mi? Birde bunun 1 farkı daha var. Oyun kareden değil. Oynamanı öneririm :). (Biliyorum hikayesi olsun dedin fakat bu benim sürekli hasretle baktığım oyunlardan biri.)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir değişiklik yapıp FNaF dışında bir oyun önereceğim (Bunu kıyamet alameti olarak algılayabilirsiniz :).). Sana Rust öneririm. Ki bu bir survival, crafting oyunu. Ama kendi silahını veya evini veya c4'nü falan kendin yapmak gerçekten havalı değil mi? Birde bunun 1 farkı daha var. Oyun kareden değil. Oynamanı öneririm :). (Biliyorum hikayesi olsun dedin fakat bu benim sürekli hasretle baktığım oyunlardan biri.)
Rust'ı biliyorum bir aralar baya videolarını falan izlemiştim. Ancak sorun şurada oyunda ne güzel bir hikaye var (ki bu oyunun sandbox olmasından kaynaklı) ne beni gaza getirecek çarpıcı müzikler. Ben daha çok hikaye odaklı oyunları seviyorum yani boş aksiyon benim için çok saçma.(Eğer boş aksiyon oyunu isteseydim Call of Duty Modern Warfare 3 ve ondan sonraki oyunlar oynardım.)