- En iyi cevaplar
- 0
Ona da başlayayım o zaman. Tavsiyen için teşekkürler.Life is Strange öneririm de 5 ep'dan 3 ü çıktı sadece
Ona da başlayayım o zaman. Tavsiyen için teşekkürler.Life is Strange öneririm de 5 ep'dan 3 ü çıktı sadece
Far Cry serisi ilgimi çekmiyor teşekkür ederimfar cry 4
Bloodborne oyna güzel oyundur![]()
Malesef playstation'ım yok ayrıca olsa bile Destiny'i oynayacağımı sanmıyorum.
Destiny, Bungie tarafından geliştirilen, Activison tarafından ise yayımcılığı yapılan olan video oyunudur.
Ben bayağı düz bir insanım ve bu söylediğin oyun gözüme bayağı karmaşık geldi.Faster Than Light senin kriterlere uyarmı bılmıyorum ama zorlayıı bir oyun
oyun aslında kolay bir ilk bakış videosu işini görürBen bayağı düz bir insanım ve bu söylediğin oyun gözüme bayağı karmaşık geldi.
Mirror's Edge
Half Life
gibi oyunları tercih ediyorum. Bünyesinde aksiyon, etkileyici bir hikaye, rahat ve zevkli bir oynayış barındırıyorlar.
Prison Architect'te bile başarısız olmuş benim gibi birinin bunu oynaması imkansız gibi duruyor.oyun aslında kolay bir ilk bakış videosu işini görür
oyunda amaç işgalcileri durdurmak ve arkandan gelen işgalcilerden kaçmak
yol boyunca gelişmeye calışmak beceremezsen ölürsün
oyun kolayda bile zor
ama duruyor işte öyle değil bir dene olmassa silersinPrison Architect'te bile başarısız olmuş benim gibi birinin bunu oynaması imkansız gibi duruyor.
Bir oynayış videosuna bakacağım ondan sonra belki oynarım önerin için sağol.[DOUBLEPOST=1432399913,1432383579][/DOUBLEPOST]ama duruyor işte öyle değil bir dene olmassa silersin
Önerin için sağol bu oyuna başlayacağım dışarıdan gözüm korktu ama kolay bir oyun olduğunu fark ettim. (Yani oynayışının)ama duruyor işte öyle değil bir dene olmassa silersin
Assassin's Creed'den nefret ediyorum bu yüzden asla oynamayacağım.State of Decay
Lord of The Rings Shadow Of Mordor
Assassin's creed serisi