Önyargılarınızdan kurtulun..

andromurat1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
fotografları hizliresime koy forum köstebekleri içerikten dolayı seni şikayet edebilir

yavhehe55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bize ne kardeşim? 13 yaşındaki tipsiz v3let gelmiş burada küfür yediğini anlatıyor, bize ne?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bize ne kardeşim? 13 yaşındaki tipsiz v3let gelmiş burada küfür yediğini anlatıyor, bize ne?
Bir kere kendisi olduğundan bahsetmedi.
İkincisi ortalıkta hiç sorun yokken yaş farkından dolayı insanlara vlet diyen insanlar çıkıyor buda insanları dışlama oluyor bu da ırkçılık oluyor.
Sen o 13 yaşında ki çocuktan daha mı üstünsün kardeşim? bunu bir yorum olarak düşün,iyice düşün....

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki o çocuğun sucu ne ? Sadece beğenileceğini düşündüğü için boyle bir şey yapmis .. Türk milleti değişmez abicim eski kafa eski kafa.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes Söylemiş Bende Söyleyeyim,
Resim Kurallara Aykırı Olduğu İçin Kaldırman Gerekiyor.

_________
Konuya Dönecek Olursak Ön Yargıyı ve Ön Yargılı İnsanları SEVMEM.
Yani bir şey yapıyorsun yorumlara bak:
"He he sen yaptın bizde yedik" , "Sen yaptın ? Komikmiş qardaş" kanıt gösterincede yediremezler ve devam ederler:
"Arkadaşını alıp kanıt gösteriyorum diyor" "Yapan kişiden bulmuşsundur bu resmi kanmayın buna arkadaşlar" gibi cümleler.
Bunun neresi iyi bir şey. Dereyi görmeden paçayı sıvamayın. Ama bunu durduramayız malesef. Keşke bir güç inse ve ön yargı denen şeyi kaldırsa o kadar mutlu olurum ki...

____
Murasakibara Gider*

LiaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes Söylemiş Bende Söyleyeyim,
Resim Kurallara Aykırı Olduğu İçin Kaldırman Gerekiyor.

_________
Konuya Dönecek Olursak Ön Yargıyı ve Ön Yargılı İnsanları SEVMEM.
Yani bir şey yapıyorsun yorumlara bak:
"He he sen yaptın bizde yedik" , "Sen yaptın ? Komikmiş qardaş" kanıt gösterincede yediremezler ve devam ederler:
"Arkadaşını alıp kanıt gösteriyorum diyor" "Yapan kişiden bulmuşsundur bu resmi kanmayın buna arkadaşlar" gibi cümleler.
Bunun neresi iyi bir şey. Dereyi görmeden paçayı sıvamayın. Ama bunu durduramayız malesef. Keşke bir güç inse ve ön yargı denen şeyi kaldırsa o kadar mutlu olurum ki...

____
Murasakibara Gider*
Tapatalktan nasil kaldirabilirm ?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece resmi kaldirsam olurmu ?

Açtığın konu kurallara aykırı değil benim bildiğim.
Resimin içinde küfürler var onun yüzünden uyarı alabilirsin.
Ben Resmi kaldırmalısın dedim zaten :D