Örs ve Spawner Sorunu

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Sunucu tamamen 1.7 ve 1.8 üzerine kurulu, oyuncular 1.8 ile oyuna girince örs kullanamıyor, bu Minecraft'tan mı alakalı bir sorun, veya herhangi bir eklenti ile çözebiliyor muyuz?

Ve birde, Domuz dışında diğer spawnerler, siyah, mor şekilde gözüküyor. Bunu domuz spawneri gibi göstermek için kullanabileceğimiz bir eklenti, skript var mı?

-Konu yanlış yere açıldıysa, özür dilerim.

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam bilmiyorum ama minecraftla alakalı galiba ama 1.7 yi bırakın artık 1.8 e geçin 1.7 de hala çok server var sebebi nedir bilmiyorum

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Protocolhack sürümünün bir hatası, 1.8'de örs sorunu ortaya çıkıyor, oyuncular 1.7 ile girince örs kullanırken sorun yaşamıyorlar. 1.8'de olan bloklar, 1.7 kullanıcılarında mor-siyah şekilde görünüyor. Bu tarz sunucularda adminlerin 1.8 kullanmaması gerekiyor.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Protocolhack sürümünün bir hatası, 1.8'de örs sorunu ortaya çıkıyor, oyuncular 1.7 ile girince örs kullanırken sorun yaşamıyorlar. 1.8'de olan bloklar, 1.7 kullanıcılarında mor-siyah şekilde görünüyor. Bu tarz sunucularda adminlerin 1.8 kullanmaması gerekiyor.

Şu spawner olayını bir başka sunucuda görmüştüm ve tüm spawnerler 1.8de normal gözüküyordu o yüzden sordum

Bilen yok mu? c:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Şu spawner olayını bir başka sunucuda görmüştüm ve tüm spawnerler 1.8de normal gözüküyordu o yüzden sordum
Sunucu sürümü 1.7-1.8 dir fakat 1.7-1.8 craftbukkit versiyonunun temeli 1.8'dir. Bu durumlarda 1.8'i destekler.
Şu eklentiyi kullanmayı dener misiniz?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.