Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
İslamiyet nedir?La Gürkan ne yaptın la? Uçmuşsun.huehueuheuhehue
Onlar ise çok kolaymış lan.İslamiyet nedir?
Tevhid nedir?
"Dünya ahiretin tarlasıdır" açıklayınız.
İbadet nedir?
Ateizm'i açıklayınız.
Monoteizm ve Politeizm'i açıklayınız.
Kelime-i Şahadet'in okunuşunu ve anlamını yazın.
İslamiyet'in evrensel bir din olması ne anlama geliyor yazın.
Sorular bunlardı.![]()
Kelime-i Şahadet sorusunu da tam yapsaydım 100 alıyordum.Biz küçükken daha zekiydik sanki.Liseliydik zamanında bizde...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tabikisi çok kolay.Onlar ise çok kolaymış lan.![]()
90 da yeter takma.Kelime-i Şahadet sorusunu da tam yapsaydım 100 alıyordum.![]()
Çalışmadığın yerden çıkmış.Kelime-i Şahadet sorusunu da tam yapsaydım 100 alıyordum.
Tabikisi çok kolay.Dersi iyi dinleyince oluyormuş.
![]()
İyi oku derim seçmeli yazıyor orda. Kendin seçiyorsun ama din dersi cidden zorunlu.Lan egitim sistemine bak din diye ders mi olur ögrenmek isteyen gider camiye orada gorur din egitimini. Adamlar zorla musluman olacaksin diyor.
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aslında hiç çalışmadım. Ben hiçbir sınava çalışmam.Çalışmadığın yerden çıkmış.![]()
İkinci sınavdan da 100 alırım.90 da yeter takma.![]()
Başka ülkede eğitim görmek istiyorum.Lan egitim sistemine bak din diye ders mi olur ögrenmek isteyen gider camiye orada gorur din egitimini. Adamlar zorla musluman olacaksin diyor.
Biz, pardon "BEN" seçmedim din dersini aslında biz hiç ders seçmedik MEB bizim yerimize seçmiş.İyi oku derim seçmeli yazıyor orda. Kendin seçiyorsun ama din dersi cidden zorunlu.Müslüman olmama rağmen karşıyım.
Yıllardır Müslüman okulunda eğitim görmek*vay bide hristiyan![]()
Aslında insanları böyle mezheplere ayırmak çok büyük yanlış. Sen yapıyorsun demiyorum.[DOUBLEPOST=1414778403,1414778361][/DOUBLEPOST]vay bide hristiyan![]()
Orası ayrı ama şu an gördüğümüz resim ''SEÇMELİ DİN DERSİ'' sana atar yapmıyorum merak etme.İlk 8 yil zorla ogretiyolar iste.
ben alay etmem sadecene övdümAslında insanları böyle mezheplere ayırmak çok büyük yanlış. Sen yapıyorsun demiyorum.