OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD!!!!!!!

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Onlar hakkında hiçbir bilgi yok arkadaşlarıma bana seçmeli dersimiz var dediğimde mutlu oldum İngilizce seçecektim ama biz seçmiyoruz dediler bir baktım temel dini bilgiler :([DOUBLEPOST=1414781805,1414779579][/DOUBLEPOST]@gökçecuq
@MedetYldrk
@Pelinimyilmaz
@LordT
@berkan Taşkıran
@umut_
@byBluera
@Admicos
@Glyphl
@UcanKofte
Malesef bizdede öyle "Seçmeli" ama biz seçemiyok :( Çok saçma bir şey.
Bu arada itiraz etmedin mi :D Bizde din dersinde Din değil İslam dersi işliyoruz başka dinler hakkında bilgi yada onlar ile ilgili şeyler söylemiyorlar.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler bayanlar Gürkanın şu anda şifresini çözdük bu arkadaş Atemüslim yani Yarı Ateist Yarı Müslümandır bilginize...!!!
Bu işaretleri ise örgüte gizli mesaj .-. ._. *.* *_* *-* Bunlar şifre arkadaşlar!
Ateist. :( Ateist değilim ben. :( Ne zaman sana "Tanrı diye bir şey yok" dedim ben. :(
Ateist arkadaşım dinde benden iyi şaşırmadım .dd
9 yıldır Müslüman okulunda okuyorum. Din dersini özenle dinliyorum çünkü gelecekte başıma bela olacakmış gibi his var içimde.[DOUBLEPOST=1414782186,1414782100][/DOUBLEPOST]
Malesef bizdede öyle "Seçmeli" ama biz seçemiyok :( Çok saçma bir şey.
Bu arada itiraz etmedin mi :D Bizde din dersinde Din değil İslam dersi işliyoruz başka dinler hakkında bilgi yada onlar ile ilgili şeyler söylemiyorlar.
Neyi itiraz edeceğim anlamadım Müslüman okulundayız Yahudiliği öğretecek değiller herhalde. :([DOUBLEPOST=1414782221][/DOUBLEPOST]@AxcelaD
@YildizOyuncu

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ateist. :( Ateist değilim ben. :( Ne zaman sana "Tanrı diye bir şey yok" dedim ben. :(

9 yıldır Müslüman okulunda okuyorum. Din dersini özenle dinliyorum çünkü gelecekte başıma bela olacakmış gibi his var içimde.[DOUBLEPOST=1414782186,1414782100][/DOUBLEPOST]
Neyi itiraz edeceğim anlamadım Müslüman okulundayız Yahudiliği öğretecek değiller herhalde. :(
Hayır Bizde sadece İslam ile ilgili bilgi veriyorlar.Başka bir dindem olsam ben itiraz ederdim ondan dedim.

Din Dersi
adı üstünde Din
islam deel
başka dinler ile ilgilide bilgi vermeleri gerek

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayır Bizde sadece İslam ile ilgili bilgi veriyorlar.Başka bir dindem olsam ben itiraz ederdim ondan dedim.
İtiraz edemem din kültürü öğretmenim çok sert bi' insan şimdi "BEN İSMALİYETİ ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM ULEAAAĞYN!!" desem alır akıllı tahtayı kafamda ikiye böler o derece. İtiraz da etmek istemiyorum aslında nasıl olsa Müslüman bir halktayım mutlaka bir yerde bu bilgilere ihtiyacım olacak.[DOUBLEPOST=1414782406,1414782352][/DOUBLEPOST]Ve artık fark ettiyseniz konu dışı bölümünde mesaj sayınız yükselmiyor artık boş boş mesajlar atarak post kasılmayacak. :) Bak mutlu oldum şimdi.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İtiraz edemem din kültürü öğretmenim çok sert bi' insan şimdi "BEN İSMALİYETİ ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM ULEAAAĞYN!!" desem alır akıllı tahtayı kafamda ikiye böler o derece. İtiraz da etmek istemiyorum aslında nasıl olsa Müslüman bir halktayım mutlaka bir yerde bu bilgilere ihtiyacım olacak.
Doğru diyorsun.Ben sadece Adını Din Dersi koymuşlar İslam haricinde bir şey anlatmayacaklarsa İslam Dersi koysunlar diyorum adını

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Neyi itiraz edeceğim anlamadım Müslüman okulundayız Yahudiliği öğretecek değiller herhalde. :([DOUBLEPOST=1414782221][/DOUBLEPOST]@AxcelaD
@YildizOyuncu
Beni niye etiketledin? :D