Okadar Düşündüm Başlık Bulamadım Takılma Içeri Gir

Devam Edeyimi?

• Devam et

Kullanılan: 31 88.6%
  • Devam etme

Kullanılan: 4 11.4%

• Kullanılan toplam oy
    35

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm-7 Lav
Steve ve Brine Mei'yi kurtarmak için acil bir karar verdiler,Brine Mei'yi kurtaracak Steve ise Brine lava düşmesin diye ip tutacaktı.Tam Brine Mei'yi kurtaracakken Steve ani bir ghast saldırısıyla ipi bırakmak zorunda kaldı.Bunun üzerine Mei ve Brine hayata gözlerini yumdu.Steve gözyaşları içinde Brine'nin düştüğü yere bakakaldı,tam gidecekken Lavdan Brine'nin çıktığını gördü fakat gözleri beyaz olmuştu.Brine Steve'nin kendini öldürmeye çalıştığını sanıp onu öldürme yemini etmiş.
Cool story bro. :D

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ulaaaaaa çok güzel llllll elin s*kik olsada yaz kardemsimidir kuzenmidir nedir bitane geçir geç pcye yaz D:

Apache Dragon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm-7 Lav
Steve ve Brine Mei'yi kurtarmak için acil bir karar verdiler,Brine Mei'yi kurtaracak Steve ise Brine lava düşmesin diye ip tutacaktı.Tam Brine Mei'yi kurtaracakken Steve ani bir ghast saldırısıyla ipi bırakmak zorunda kaldı.Bunun üzerine Mei ve Brine hayata gözlerini yumdu.Steve gözyaşları içinde Brine'nin düştüğü yere bakakaldı,tam gidecekken Lavdan Brine'nin çıktığını gördü fakat gözleri beyaz olmuştu.Brine Steve'nin kendini öldürmeye çalıştığını sanıp onu öldürme yemini etmiş.
Cool story bro. :sırıtmak:

Bölüm-8 Ghastın üzerindeki kişi

Steve yemin ettikten sonra kılıcını eline alıp dolaşmaya başladı. Birden Karşısında küçükte olsa bir ordu vardı. Bunlar Zombie Pigman'dı! Steve geriye doğru giderken birden bir Blaze ile karşılaştı. Kılıcını eritebilip yoketmek ve sonrada öldürülmekmi yoksa orduda olsa fazla zarar veremeyen pigmanlar ile savaşmakmı? Ölüm veya yaşam gibi bir taraf olmuştu bu düşünce Steveye göre. Steve hemen arkasını dönüp Pigmanlara doğru koştu ve birisinin karnına kılıcı sokup onu öldürdü ve onun kılıcınıda aldı. Steve 2 kılıçla savaşırken daha fazla öldürebiliyordu. Steve Pigmanların 15 tanesinden 10 tanesini öldürdü. Diğer 5 tanesi ise çok iyiydi.steve 2 tanesini daha hakladıktan sonra 3 tane kaldı. Steve Bunlar ile dövüşmek çok kolay diyerek tam dövüşüyorduki ortadaki pigman Stevenin altın kılıcını (başka bir pigmandan aldığı kılıcı) kırdı. Steve 3. pigmana doğru koşarken BEN KARDEŞİMİ VE KARDEŞİMİN KIZ ARKADAŞINI ÖLDÜRMEYE YEMİN ETTİM. BURADA ÖLEMEM! diye bağırarak 3. Pigmanı öldürdü. 2. pigman gizlice Steveyi yere düşürdü. Steve bi an yukarısına baktığında Pigmanın kendisine kılıç saplamak için kılıcını kaldırdığını gördü. Pigman kılıcı saplamak için hızlıca inerken Steve (resimdeki L'nin lightin kafasına tekme attığı gibi)

Pigmanın kafasına tekme attı. Steve hemen 2. pigmanakılıcı sapladı ve onu öldürdü. Geriye sadece 1 tane kaldı derken Sona kalan pigman Stevenin sağ kolunu kesti. Stevenin kolu kanamaya başlarken steve Sağ elini kullandığı için işler zorlaşıyordu. Steve tek yapabileceğim kaçmak diyerek geriye doğru kaçmaya başladı. Pigman Steveye doğru koşarken Steve gerilemeye başladı ve arkasına baktığında sadece lavlar olduğunu görmüştü. Birde uzaktan gelen bir Ghast. Steve Ghastın üzerindekini farkedemediği için arkasını döndü ve pigmanı hemen yanında gördü (Facede bi linke tıkladığınızda Bağıran karı çıkması gibi bir şey :( ) Steve korkup geriye doğru atlarken hemen tutundu çünkü tutunmasaydı aşağıya düşerdi. Pigman tam steveyi tekmeleyip aşağı atıcakken Bir ses HEY STEVE! diye bağırdı ve o anda steve aşağıya atlayıp ghastın üstüne çıktı. Ghastın üzerindeki kişi......

Not: Stevenin kolu kopmadı darbe aldı :p

Apache Dragon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm-9 Herkes nasıl bu dünyaya geliyor?

Steve Kendisini ghasta attığında üzerindeki kişi arkadaşı Sora'ydı. Steve çok fazla şaşırmıştı. Sora yayını çıkarıp oku yukarıda kalan Pigmana fırlattı. Sonuncu pigmanda öldüğünde arkadan bir kişi daha geliyordu dikkatli bakınca Steve Bunu Kuzeni Misa olduğunu gördü. Steve gereğinden fazla şaşırmıştı. Nasıl olduda En yakın arkadaşı Sora ile Kuzeni Misa nasıl bu dünyaya geldiler? Bu sorular Stevenin başını ağrıtmaya başlatmıştı. Steve sessizce Sora'nın arkasına geçti ve yola koyuldular. Netherde bir mağaraya yaklaştıklarında Ghastların üzerinden atlayıp yere indiler. Mağaranın içine girip ateş yaktılar ve orada uyudular. Kalktılar ve biraz et toplamak için Pigman kestiler Harika üçlü olmuşlardı. Misa İksirler ile Düşmanını zehirliyor Sora Ok ile karnından vuruyor ve son olarak Steve kılıcı ile kafasını kopartıyordu. Her gün kendilerini geliştiriyorlardı. Steve, Sora ve Misa çok güçlenmişlerdi. Misa bir dönüşte etrafına Zehirli iksirler yağdırıyordu. Sora 4er ok atabiliyordu ve 4üde tam isabete denk geliyordu. Steve ise Kılıcını ve kendini öyle güçlendirmiştiki Etrafı 4 kişi ile sarılsa 4 kişiyi birden kesebiliyordu. Bunlar uzun zaman sonra netherin başında oldular. :Fakat bir zaman gezerken karşılarına asla ama asla olamayacak özellikle netherde olamayacak bir şey çıktı. Bu şey: Bir Creeper ordusuydu!
Herkes çok şaşırdı. Netherde creeper olması imkansızdı. ama karşılarında Creeper Ordusu vardı! Bütün Creeperlar Steve Misa ve Soraya bakıp üstlerine gelmeye başladılar. Bu kadarını öldüremeyeceklerini bildikleri için kaçmaya başladılarki önlerinde uçurum aşağısında ise lavlar vardı. Ama Steve'nin aklına bir şey geldi!
Steve: Ben buldum creeperlere atabildiğiniz bütün ok ve iksirleri atın!
Sora: Bunu yaparsak Ölebiliriz!
Misa: Evet Bunu yaparsak patlarlar ve ölürüz!
Steve: aklımda ilk o vardı ama onlar patladığında etrafında en az 5 creeperide öldürüyorlar böle yaparsak çok kolay olabilir. Siz vurduğunuz Creeperden yeterince uzak durun yeter.
Sora: Tamam.
Misa: Tamam!
Ve Creeper savaşı başlar.

Not: Creeperlerin sayısı şöyle:

2013-07-10_00.07.14.png

masterwolf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence bi bölümde endermanlarla golemler savaşsın ordu halinde ( mega büyük ordu 57. alay gibi :D ). :D

Apache Dragon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bölüm-10 Yeni Minecraft Kralı

Misa Creeper'lara etrafına zehirli iksir yağdırmak yerine önüne 5 adet zehir iksiri attı ve oradan uzaklaştı. Creeperler yanlarında 25 adet creeper daha öldü. Sora yayı ile 5 adet creeperi nişan alıp öldürdü. Bu soranın planında yoktu creeperlerin dayanıksız olduğunu bilmiyorudu. Steve kılıcını çekti sağ tarafa doğru uzattı ve koşmaya başladı. Steve kılıcı ile toplam 13 adet creeper kesmişti ama onlarda patlamadı. Bu sefer 3lü kombo (artık combo veya kombo nasıl yazılıyorsa) yapmaya karar verdiler. Misa Duman iksirlerini yere fırlattı ve ortada büyük bir sis oluştu. creeperlar hiçbir şey göremiyordu. Creeperlar sis biraz azaldığında kendilerine gelen oku farkettiler. ama kaçmak için çok kötü bir zamandı. Creeperların 5 tanesinın karnına ok saplanmıştı. geriye 15 creeper kalmıştı. Steve dumandan fırlayarak çok darbe bırakmayacak şekilde 3 adet creeper kesmişti. 3 creeper patladığında yanında diğer creeperlerda ölmüştü. Steve, Misa ve Sora çok fazla yorulmuşlardı orada biraz dinlenmeye karar verdiler. Bir kaç saat sonra yeterince dinlendiler ve yola koyuldular. Nether portalını aramaya karar verdiler. aradılar taradılar bir türlü bulamadılar. Biraz ghastların üzerine gezerken Nether portalını buldular ve hemen içeriye girdiler. Sonunda dış dünyaya çıkmışlardı.

Sora: Ohh Nether'dan bir daha çıkamayacağız sanmıştım.
Misa: Evet bende:
Steve: Evet ama kardeşimi nasıl yeneceğimizi. bilmiyorum.
Sora: Nasıl yani?
Steve: Buraya geldiğimde Brineyi buldum. Ama Netherdeyken lavlara düşüp öldü. Çıktığında ise gözleri bembeyazdı ve beni öldürmeye çalıştı.
Sora: Herobrine!
Misa: Anlıyorum.
Steve, Sora ve Misa tekrar Gidip köy aramaya çalıştılar. Bir köy bulduktan sonra 3'üde gözlerine inanamadı!

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm