Evet biliyorum. Ama ilim olmadan iman olmaz demeye calisiyorum. Neden anlattiklarimi iyi yere kullanmayip bos yere mesaj yazmis olmak icin yaziyorsun ?kelimeleri niye kurcalıyorsun öncesi sonrası yok iman ve ilim aynanda gelir
Ben senin yanlis soyledigini anlatmaya calismadim. Sen neden lafi yanlis anliyirsun birak dinleyen okuyan yapsin biraz olsun...iman olmadan ilim, ilim olmadan iman olmaz bende böyle diyorumayrıca namaz kılmaz yada ibadet etmek isteyen adam her yerde eder, camiler her yerde kılar ibadet eder, vakitçi saolun 8000 rakamını açıklamış
8000 tanesinede gidemiyorsa sorun onda demektir,
neden alakasız gibi görünen bi cevap yazıyorum biliyon muBen senin yanlis soyledigini anlatmaya calismadim. Sen neden lafi yanlis anliyirsun birak dinleyen okuyan yapsin biraz olsun...
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben onlari demiyorum ayrica kendinde diyorsun "Cahil olarak amel eden kisi, yoldan baska yerse yuruyen gibidir." Demekki ilim olmadan iman olmaz...Çok Uzun Anlatmışsın Ama Sana bir şey Diyim Anladığım Kadarıyla Şimdi Okulu Terkedersek Namazı Kılarız Ama Bir Ömür Boyu Sürüncezmi?
Gidip Kazasını Kılarsın Yani Takma Bunları Kafana. Ve Çoğu Okulda Namaz Kılmak İçin Yerler Var Bizim Okuldada Var Kuzenimin Okulundada.
“Cahil olarak amel eden kişi, yoldan başka yerde yürüyen gibidir.”
Konuyu Kapat Bence.
Bencede bazdn ben de yapiyorumneden alakasız gibi görünen bi cevap yazıyorum biliyon muçünkü yazdıklarının yarısını okuyorum . ya kadar hiç gelmedim
![]()
müslüman olsunlar zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanamaz kılmayı biliyorum küçük bi yerde yaşıyorum küçükken cami hocası öğretmişti neyse sana sorum şu olucak türkiyede sadece müslümanlar yaşamıyor onlar ne yapsın peki
Demek İstediğim Cahil Olup Toplumun Arasına Giremicekmiyiz ?Ben onlari demiyorum ayrica kendinde diyorsun "Cahil olarak amel eden kisi, yoldan baska yerse yuruyen gibidir." Demekki ilim olmadan iman olmaz...
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
senarist misin?Demek İstediğim Cahil Olup Toplumun Arasına Giremicekmiyiz ?
Zor İşlerde Gidip Askeri Maaş Alıp 400 500 ü faturalara Kaldı 300 200 de aylık yemege kaldı 100 bunlada gitme gelme parası. 100 desek canımız bir şey çekse alamıcaz para sonra gidip borç açılcak borçları böyle ödemeye ödemeye birikcek sonra geberip gittikmi o adamlardan helallik alabilcekmiyiz?
Onlara lafim yok inkarcilar onlar. Onlara lafim ise sadece musluman olsunlar. En kotu amellerle cehenneme giden musluman sonunda cezasini cekip cenneti.tadacaktir. Ama inkarcilar icin ayni seyi.soyleyemem benim bildigim bu yanlisim varsa kusura bakmayinnamaz kılmayı biliyorum küçük bi yerde yaşıyorum küçükken cami hocası öğretmişti neyse sana sorum şu olucak türkiyede sadece müslümanlar yaşamıyor onlar ne yapsın peki