H
hsndmrts_
Ziyaretçi
üzülmüyorsun, seni üzüyorlar
ne inkarcısı la onlarda senin gibi sadece annesi babası farklı şeylere inandıkları için inanıyolar onlara görede sen inkarcısınOnlara lafim yok inkarcilar onlar. Onlara lafim ise sadece musluman olsunlar. En kotu amellerle cehenneme giden musluman sonunda cezasini cekip cenneti.tadacaktir. Ama inkarcilar icin ayni seyi.soyleyemem benim bildigim bu yanlisim varsa kusura bakmayin
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
müslüman olsunlar zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uykulusun ondan zaaaaaaaaaaaaa ya gülen bi sen bi ben varızne inkarcısı la onlarda senin gibi sadece annesi babası farklı şeylere inandıkları için inanıyolar onlara görede sen inkarcısın
istemsiz bi şekilde aniden kahkaha attım![]()
zaaaalama cidden gülesim geliyoruykulusun ondan zaaaaaaaaaaaaa ya gülen bi sen bi ben varız![]()
Bende güldüm beni de sayınuykulusun ondan zaaaaaaaaaaaaa ya gülen bi sen bi ben varız![]()