Okul Sabahı

Ilk Gün Sıkıcımıydı Yoksa Eğlencelimi?

• Lanet olsun böyle güne.

Kullanılan: 24 70.6%
  • Gayet eğlenceliydi bence.

Kullanılan: 10 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    34

DarkDraxill

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten çok sıkıcıydı, zaten dersler boş bir de arkadaş bulamamak daha da sıktı. Evet tanıdıklarım var fakat bir "arkadaş" diyemem. Ve en rahatsız eden şey okulda kız sayısının fazla olması :( ,zaten arkadaş edinmekte zorluk çekiyorum bir de bu çıktı.

Sınıf nüfusu: 34 kişi.
21 kız
13 erkek

:(
ulan bizim okulda hiç kız yok kıtlık var az getirin bize

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olm 10 kişilik grup olup okul çıkışı başka sınıfla maç yapacak kadar ortam yapan tek biz miyiz :/Tek sorun 40 kişilik sınıflarda 10 erkek olması.

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Liseye yeni geçtim.
Çok kötü bir sınıfa düşmüşüm be, herkes bir grup. Kimse de arkadaş olacak tip yok gibi. Yine de önyargılı olmamak lazım.
Tenefüste yapılacak hiçbir şey yok. Bahçe çok işlevsiz, okulun için aşırı kalabalık, sınıflar pek karışık.
Şuana kadar gördüğüm iki artısı:
Spor salonu beklediğimden daha iyi.
Gördüğüm öğretmenler pek matrak.

Ulan ben seni 20+ yaşında adam sanıyodum, bu ne ciddilik :lol::öl:
>:zopa4:<

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Liseye Başlayışımın İlk Günü
Pek Heyecanlı Değildim,Gittim Girdim Sınıfıma Herkes Grup Olmuş Sohbet Ediyor Bende Öğretmen Masasının Tam Önünde Oturuyorum
Canım Sıkılığı İçin Gittim Akıllı Tahta İle Oyalandım Sonradan Öğrendim ki Diğer Bütün Sınıflarda 1 er 2 şer Arkadaşlarım Var Ve Galiba Tek Ben Yalnız Kaldım
Bunun Dışında Öğretmen Gerçekten Çok Tecrübeli Olduklarını Söylüyorlar Bakacağız Artık Neler Olacak
Bir Anadolu Lisesine Gittim 12 ler Pek Eziklemedi Hatta Tam Tersine Yardımdı Olmaya Çalıştılar Onun Dışında Sınıfta Kimse Tanımadığı Kişilerle Konuşmuyor (Öğretmen Dahil) Bu Da Aklımda Şu Sözü Oluşturuyor ''Lise Yılları Böyle mi Geçecek''.

Eeee İdare Edeceğiz Ne Yapalım​

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sırada yarım saat hangi sınıfta olduğunu beklerken birinin daha önceden öğrendiğini farkedip sürü gibi o sınıfa gitmek*
Gittiğimizle kalmak*
Saatlerce kalmak*
Saatlerce*

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Ben çok fazla konuşmayacağım, çünkü üniversite öğrencisi olduğum için sizlerin durumunu pek fazla bilmiyorum.
Ancak şunu söylemeliyim ki bu liselere gitmeyi siz tercih ettiniz arkadaşlar. TEOG Sınavına daha iyi hazırlansaydınız, belkide hiçte tahmin etmeyeceğiniz bir şekilde çok seveceğiniz bir liseye gidebilecektiniz.
Forumdaki yaşı 12 fakat üniversiteye geçiyor ...

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 kız var diğer herkes kız 20 kişiyiz 17 erkek var.Full yazı yazdık proje ödevi verdiler.İlk gün bumu anasını satayaım.

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
İlk başlarda müdür geldi tabi 2015 - 2016 yılımız hayırlı uğurlu olsun dedi.
Sonra hoca birşeyden bahsediyordu pek hatırlamıyorum candarmanın (j) si dedi biz bir gülmüşüz :DDD hocada güldü o derece.
Sınıfta 3-4 arkadaşla tanıştım diğerleri kusura bakmayın ama barzo keko hırbo tiplerdi üstüne adidas eşofman çakma nike felan giymiş arsız bela dinliyordu vs.
Edit:
Sınıf mevcut: 34
Erkek: 30
Kız: 4
:öl::pof::olgun::(

NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
İlk başlarda müdür geldi tabi 2015 - 2016 yılımız hayırlı uğurlu olsun dedi.
Sonra hoca birşeyden bahsediyordu pek hatırlamıyorum candarmanın (j) si dedi biz bir gülmüşüz :DDD hocada güldü o derece.
Sınıfta 3-4 arkadaşla tanıştım diğerleri kusura bakmayın ama barzo keko hırbo tiplerdi üstüne adidas eşofman çakma nike felan giymiş arsız bela dinliyordu vs.
Edit:
Sınıf mevcut: 34
Erkek: 30
Kız: 4
:öl::pof::olgun::(
Bizim okulda 4 erkek 26 kız kapıştıralımmı? [emoji57][emoji57][emoji57]

Sent from my iPhone using Tapatalk