1371 kişiyemi :/ucuz şeker al
hayır tüm okula değil küçüklere1371 kişiyemi :/
Fazla uzattın kardeş az çevren olsa ve "başka oy verecek kim var ki yav" psikolojisi varsa kazanabilir.Adaylık konuşmasına yapman gereken (bizim okulda işe yaramıştı) :
Yardımcı olduysam ne mutlu
- Fazla heyecanlanmadan konuş. Elinde kağıt olsun veya olmasın ki olmaz ise daha iyi olur
- Uçuk kaçık fikirler ortaya atma. Birisinin okula üst geçit ile havuz yaptırıcam dediğini hatırlıyorum
- Yürüyüşün hal ve hareketlerini bilemem ama hani böyle ağa tipli yürüyenler olur ya bacaklar ayrı kollar ayrı oynar onlar gibi yürüme
- Şu cümle genelde çok işe yarar ve en doğru cümledir : Siz bana isteklerinizi iletin ben de müdür / müdür yardımcısı (ilgilenen kişi) ile iletişime geçeyim
- Aklında tasarladığın ve fazla göze batmamış sorunları ortaya atabilirsin. Mesela çoğu okulda şu cümle olur "Potalarımıza ve kalelerimize file taktıracağım (10 yıldır takılmıyor ben niye taktırayım)" gibi bir cümle kurma
- İletişimde yakın olduğun varsa ordan birine sınıftan kendisine oy vermisini rica et 1 sınıf sende
![]()
Evet, çok güzel,Adaylık konuşmasına yapman gereken (bizim okulda işe yaramıştı) :
Yardımcı olduysam ne mutlu
- Fazla heyecanlanmadan konuş. Elinde kağıt olsun veya olmasın ki olmaz ise daha iyi olur
- Uçuk kaçık fikirler ortaya atma. Birisinin okula üst geçit ile havuz yaptırıcam dediğini hatırlıyorum
- Yürüyüşün hal ve hareketlerini bilemem ama hani böyle ağa tipli yürüyenler olur ya bacaklar ayrı kollar ayrı oynar onlar gibi yürüme
- Şu cümle genelde çok işe yarar ve en doğru cümledir : Siz bana isteklerinizi iletin ben de müdür / müdür yardımcısı (ilgilenen kişi) ile iletişime geçeyim
- Aklında tasarladığın ve fazla göze batmamış sorunları ortaya atabilirsin. Mesela çoğu okulda şu cümle olur "Potalarımıza ve kalelerimize file taktıracağım (10 yıldır takılmıyor ben niye taktırayım)" gibi bir cümle kurma
- İletişimde yakın olduğun varsa ordan birine sınıftan kendisine oy vermisini rica et 1 sınıf sende
![]()
Öyle bir şey düşündüm ama adayları hafife almamaya düşündüm.Fazla uzattın kardeş az çevren olsa ve "başka oy verecek kim var ki yav" psikolojisi varsa kazanabilir.
Bu arada sen eskidende böyle konu açmıştın galiba?Evet, çok güzel,
Öyle bir şey düşündüm ama adayları hafife almamaya düşündüm.
Okul temsilcisi olunca ne yapmalıyım gibi bir konu açtığımı hatırlıyorum.Bu arada sen eskidende böyle konu açmıştın galiba?