ha ? 6ncı sınıftayım hayatımda daha önce hiç kopya çekmedim (aslında dün çektim ilk defa ama çok güccücük bir kopya'cık yani saymayalım

)adamlar müdürün kapısını kırmışlar ... sırayı camdan atmışlar ... lan kaka yolunda kızla öpüşmüş adam tuvaletin içinde ne olduğunu söylemem diyo ben anladım orasını zaten :/ ... benim şuana kadar yaşamış olduğum en ilginç olay şudur
bizim sınıftaki berkay kendini bir şey sanıyordu bende (bu sene bıraktım ama 4ncü sınıftan itibaren 2 sene taekwondoya gittim ankara şampiyonu oldum)yav bu sene berkayla arda filan sürekli tenefüslerde sınıfta güreşiyorlar bende bazen geçerken filan bakıyordum-ki beni nezamangörse geliyo boynuma sarılıyo (karşılık vermiyordum 2 ay oldu okul başlayalı parmağımı kıpırtdatmadım) yere filan yatırıyo boynumu sıkıp nefesimi kesiyo işte yere yatıp ayağıyla ayağıma vurup düşürmeye çalışıyor
(ya anladınız siz şu karate filmlerinde adam yere eğilir ve sağ ayağıyla yerde daire çizerek adamların ayaklarına vurarak onları düşürür ya aslında vurarak değil ayağını adamın ayağına yaslayıp getirip sonra yarım sn duraklatıp sonrada tüm gücüyle vurması değil iteklemesi ile adamı yere düşürme tekniği var işte berkay hem dibine getirmeden hemde uzaktan vurarak bi b.k yaptığını sanıyor halbuki sadece baldırımda bi cimcik acısı bile hissetmiyorum) yav işte bugün gine böyle bişi yaptı geldi boynuma sarıldı sktı sıktı ve sıktıı derken nefesim kesildi berkay du-u-r-r derken zorlana zorlana kaldım baktım bırakmıyor yeter lan dedim çocuk arkamda ya ellerinden tutup çocuğu üstümden kaldırıp ön tarafıma yere devirdim çocuk havada kaldı yani bi süre sınıf mal gibi baka kaldı oha dediler sonra berkay sinirlenip yumruk atmaya çalıştı sol eliyle sağ elimle tuttum fakat böyle sokak dövüşü gibi aklınızda canlanmasın bildiğiniz taekwondo stiliyle tuttum elini busefer sağ eliyle yumruk atmaya çalıştı saniyede tuttum sol elimle sonra sağ ayağımla yandan beline vurdum ve berkayı yere bidaha düşürdüm sonra yerde kaldı çocuk tam sağ bacağımla birdaha karnına vurucaktımki vazgeçtim eğer vursaydım tüm gücümle yeter artık ığaaaa diye vurucağımdan çocuğa bir şey olurdu o anda bu yüzden vazgeçtim sonra hoca geldi filan kimse bu konu hakkında konuşmadı fakat içim rahatladı artık berkay benden korkuyor şu an sınıf tarafından sürekli enes arda alimert filan sürekli berkayın yaptıklarını yapıyolardı en çok berkay yapsada hepsi artk korkuyor benden diyordum onlara bakın taekwondoya gittim öyle herkeze ankara birinciliği madalyası vermezler taekwondo kas değil tekniktir filan diyordum dalga geçiyolardı sataşıyolardı hepsine ders oldu şu an içim okadar rahatki bi bilseniz sınıfa kanıtladım artık güçlü olduğumu