Okulda başınıza gelen en komik/gizemli/korkunç v.b olay

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kendimden söyleyeyim sonra sıradan alırız :D
Öncelikle sınavlar çok zor olduğu için bir tür hile yapmayı denedik diyelim. Hocamız (yabancı) sınıf bilgisayarına sürekli girip mailine göz atıyordu biz de sınavların o mailde olduğunu düşünüp uzun uğraşlar sonucu o bilgisayara bir keylogger koyduk. Hocamız tabi açtı malini girdi şifresini ve çıktı. Ertesi gün ben ve 3 diğer arkadaşım bu şifreyle sınava girdik 47/50 aldık ortalama olarak (cevaplar yazmıyordu). Tabi bizim bu 10 puanlık artışımızı görenler sordular falan bizde çalıştık oldu dedik. Hepsi çalışmaya başladılar yine geçemediler beni orası ayrı konu :D

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Orta okulda bütün sınıfın zorlandığı dersten beraber kopyalaşalım dedik.Bütün sınıfı kattık (Kızlar da dahil) Çözüp tek tek elden ele ele kağıt dolaştırdılar.Ancak kopyayı hazırlayan arkadaş biraz özür dilerim olduğundan dolayısı bütün sınıf 40 aldı.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hani bilirsiniz ya, şu zil çalınca kantine yetişme çabası :/ İşte beni yine o çaba sardı ve o gün yağmurluydu, kantinin oraya doğru koşarken ıslak zemine basıp düştüm ve yanımda 3 kişiyi daha düşürdüm :/ Herkes camdan beni görmüştü *-* En sonunda unuttular :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
tenefüs bitişine doğru ingilizce hocası gelmeden önceki dersin hocası içerde birisi ile konuşuodu kimdi unuttum herkes ses çıkarıodu bende hocaya dedim ki "Senin burda işin bitti! defol git buradan!" dedim neyseki duymadı :D

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu yıl bizim sınıftan sıra kaynatan bir kıza öğle bir bağırdım ki salak olmasa bida sıra kaynatmazdı :/ Ve sınıfın en sinirlisi benim...

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Lisenin ilk günü açılış töreninde tüm üst sınıfların, yaklaşık bin kişinin, tören alanına girerken bizim kafalarımıza simit atıp üstümüze atlayarak havaya kaldırması. Mehter dinlemiş bin kişinin size atlaması gibi bir histi. Unutamam ancak seneye ben de yeni hazırlıklara yapacağım. MUHAAHAHAH