AlichosTR
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
2000'li olmanın verdiği acıyı bilir misin ?yapma ya
![]()
2000'li olmanın verdiği acıyı bilir misin ?yapma ya
![]()
E(şek) + (pan)da =EDAEşek + panda =Eda .-.
Daha kötüsünü bilirim2000'li olmanın verdiği acıyı bilir misin ?
Şansa uçan tekme attım o konuda.Çapa 460 puandı Pertevniyel 483 Pertevniyele gittim.2 ay sonra Çapa Fen Lisesi oldu 490 puanla hayattan soğudum.Allah 8. sınıfların yardımcısı olsun :/ Ayda bir değişen eğitim sistemi...
Canım çekti lanDondurmalı kadayıf yiyorum dondurma sıcak kadayıf buz gibi ._.
Harbiden bu tatlı sorunlu dondurma sıcak ._. kadayıfta bir b**a benzemiyor ve buz gibi ._.Canım çekti lanNeyse en azından geçen gün dondurmalı tavuk göğüsü yemişim
![]()
ben hiç yaşamadim yaşamak istiyorum o his'iNasıl bir his biraz anlatsana ömden![]()
Yok kız arkadaşının olması nasıl felanben hiç yaşamadim yaşamak istiyorum o his'i
zor iş ya Sinemaya filan gidecen ben sirf pcde kalmak istiyorum amaYok kız arkadaşının olması nasıl felan![]()
töbes estafurillah hocalar dövülür mu len?Konu Saptırma Yoksa Bu Konu Aşk Hikayelerine DönüşecekÖğretmeni Döven Varmı Hiç
![]()
Bu yaşta kızmı olur evladım bi oku herkes karı kız peşinde okulda kız kuzenim var herkes sevgilim saniyo .Yok kız arkadaşının olması nasıl felan![]()
looooooooooolllllllllll ._. [spam uyari geçmesinn diye bunu yazma keyfi ]Bu yaşta kızmış olur evladım bi oku herkes karı kız peşinde okulda kız kuzenim var herkes sevgilim saniyo .