Old Forum Users

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Gruplar müthişti. Savaş filan yapardık şimdi de geri gelsin dediğimizde gerekçe olarak "burası artık genel bir forum" diyorlar genel forumsa ne olmuş? Her oyun için grup açılabilir.
Grupları oyuncuları,hayranları,toplulukları bir çatı altında toplayıp, kaynaşma ve paylaşma amacıyla kullanabiliriz.
Gerçi bir kaç sefer gruplar geri getirilecek, üzerinde çalışıyoruz dendi ama hiçbir şey olmadı.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben o kadar da eski değilim, ama ilk geldiğim zamanlardaki forumun o sıcak ortamını hep özlüyorum. Ne güzeldi. Herkes birbirini tanırdı ve her üyenin bir esprisi vardı. Açılan herhangi bir konu 3 sayfa mesajla dolmadan kapanmazdı. 2015'in yaz tatili için forumdan 2 ay kadar ayrılmıştım ve döndüğümde de zaten bir daha o güzel, o sıcak havayı bulamadım. Hala "belki o hava bir gün geri döner" diye foruma girip mesajlar yazıyorum falan ama sonuç asla iyileşmiyor.

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben daha sitede basit boş bir index olduğundan beri buradayım bi zamanlar boş index fetişim vardı (mizah yapayım dedim komik olamadım ya hayda...)

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@SarıBücürIsBack bu forumda en çok küfür yiyen sendin, ama hâlâ buralardasın beni sevindirdi :)
En çok küfür eden de bendim. Hatta geldikten sonraki günler @LegendWH (Spiderus)'a özelden feci sövmüştüm o yüzden 200 uyarı puanı + 6 ay ban yemiştim. Fakat 2 ay sonra yeni hesap açtım.

Ama artık eskisi gibi değilim merak etmeyin ben Allah'tan korkan bir geleceğin imamıyım.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Halen ilk hesabımı kullanıyorum, katılım 2012 :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
2012 daha güzeldi :ci:
Baya bi hesabım var hatırlamıyorum.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2012'in cenabetliğine Mayıs'ın 31'in de kayıt olmuş biriyimdir. Forumun eski halinden taaaa son haline kadar herşeyi görmüş biriyim. Bana sorarsanız Forum 2015'te batırmaya, 2016'dan sonra fena bir batışa geçti çok kişi bıraktı.
Önemli kişiler özellikle.
2012-2014 ne güzeldi be! Hatırlayan hatırlar.

Nabıyonuz ? #EskilerdenDeğişikÜyeler

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
2012'in cenabetliğine Mayıs'ın 31'in de kayıt olmuş biriyimdir. Forumun eski halinden taaaa son haline kadar herşeyi görmüş biriyim. Bana sorarsanız Forum 2015'te batırmaya, 2016'dan sonra fena bir batışa geçti çok kişi bıraktı.
Önemli kişiler özellikle.
2012-2014 ne güzeldi be! Hatırlayan hatırlar.

Nabıyonuz ? #EskilerdenDeğişikÜyeler
Doğru diyorsun . Ben de 6 eylül 2013'ten beri burdayım bu bilmem kaçıncı hesabım. Forum 2013-2014 senesinde müthişti sonra 2015'te batmaya başladı 2016'da öldü 2017'de yükselişe geçti ama aşırı katı kurallar yüzünden gene batacak gibi.