#Olympos Build # Skyblock Map

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler de elle koyuldular kardeşim sana zorla inan demiyorum zaten fark etmez. Beni tanıyanlar tanır sen inanmasan fazlada zoruma gitmez ama hangi komutu nerede kullandıgımızı yazdık konuyu incelemeden yorum yapıyorsun ve beğenmeme sebebin çakıllar mı ?
Hayır cakıllar degil.Buildin acemi belli.Yaptıgın daglar,koydugun şeyler,block seçimleri yanlış. Bir düzen bir plan yapmadan yapıyorsun herşeyi.Çakılları dert etmiyorum ama gidipde elle koyduguna inanmiyorum diyelim.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır cakıllar degil.Buildin acemi belli.Yaptıgın daglar.Koydugun şeyler block seçimleri yanlış. Bir düzen bir plan yapmadan yapıyorsun herşeyi.Çakılları dert etmiyorum ama gidipde elle koyduguna inanmiyorum diyelim.
Sen bilirsin sonuçta burada sizle tartışmak istemiyorum iyi forumlar.[DOUBLEPOST=1427279330,1427279229][/DOUBLEPOST]
Skyblock temasına uygun bulmadım ama kule dışında başarılı bir build olmuş. Skyblock spawnı böyle olucaksa bir ada görüntüsünde olmalı ki insanlar minigame serverında hissetmesin. Ama 8/10 eder acemi buildler arasında(Acemi değilsen 5/10)
Teşekkür ederim ama bizlerde böyle bir map istedik (ve) Acemi sayılabileceğimizi düşünmüyorum o yüzden 5/10 u kabul ediyorum teşekküler. :)

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
tartışmaya yer arıyorsan başka konuya gitt kardeşim de hay de ... Kirletme konuyu.
Ne alaka ? Arkadaş tartışmak istememiş.Saygı duydum yorum atmadım.Sen tartışma oluşturacak sebeb çıkarıyorsun
Birincisi dikkatli oku yorumları tartısma kim çıkarmaya calisiyor sonra karar ver okey ?
Ve hocam lafı ***** ^_^ arkanızdaım hocam

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne alaka ? Arkadaş tartışmak istememiş.Saygı duydum yorum atmadım.Sen tartışma oluşturacak sebeb çıkarıyorsun
Birincisi dikkatli oku yorumları tartısma kim çıkarmaya calisiyor sonra karar ver okey ?
Ve hocam lafı ***** ^_^ arkanızdaım hocam
kardeşim susmak erdemdir ama sende o erdemi bile göremiyorum sus da konuyu kirletme. Lütfen anlaştık mı.

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
kardeşim susmak erdemdir ama sende o erdemi bile göremiyorum sus da konuyu kirletme. Lütfen anlaştık mı.
Dostum benim bana bi laf gelirse ben cevabını veririm.Erdemlikle alakası yok.Karsılık yorumunu sana vermedim. Gökçe adlı kişiye verdim.Konu sahibi sen olabilirsin ama bana bi ve hocam lafı sokar yada koyar diye sansürlemiş büyük ihtimal. Bilmem anlatabildim mi? İyi forumlar.

Son düzenleme:

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen bilirsin sonuçta burada sizle tartışmak istemiyorum iyi forumlar.[DOUBLEPOST=1427279330,1427279229][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ederim ama bizlerde böyle bir map istedik (ve) Acemi sayılabileceğimizi düşünmüyorum o yüzden 5/10 u kabul ediyorum teşekküler. :)
Her eleştiriyi sakinlikle kabul edebilmen çok iyi o.o Diğer buildlerini yüklediysen siteye eve geçince onlara da bakacağım.

Unicom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba @Justsas ,
Kardeşim Öncelikle Konuyu Uzatma. Konu Sahibi Sana İster Beğen İster Beğenme Diyor Sen Hala Laf Atıyorsun. Ve Konuyu Kirletiyorsun. Bunu Devam Ettirmeye Devam Edersen Forum Üst Yetkilisin Başvuracağım. Huzursuzluk İstemiyorum Bu Konuda.

İyi Oyunlar - İyi Forumlar..
@SlimeU

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba @Justsas ,
Kardeşim Öncelikle Konuyu Uzatma. Konu Sahibi Sana İster Beğen İster Beğenme Diyor Sen Hala Laf Atıyorsun. Ve Konuyu Kirletiyorsun. Bunu Devam Ettirmeye Devam Edersen Forum Üst Yetkilisin Başvuracağım. Huzursuzluk İstemiyorum Bu Konuda.

İyi Oyunlar - İyi Forumlar..
@SlimeU
Sence ben lafı begenmedigimden mi uzattım bi okuyun lütfen şu yorumları.Son yorumu atıp cıktım ben siz gelip etiketleyip uzatıyorsunuz..

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tartışmak forum kurallarına göre yasak, konuyu kapatalım. ve harita cok güzel :D