Olympos Faction Basit Spawn v1.0

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eminimki bende 1 saatte burdan koşarak istanbula gidebilirim :D
Halep ordaysa Arşın burada
Basit spawn yazısını görmedin sanırım
bir şeyleri kendi çapında kanıtlamak istiyorsan kendi konularını aç başkasının konuları altında kalabalık yapma...
Şayet KONUNUN İÇERİĞİNDE BİR SAAT İÇİNDE YAPAMAZSINIZ YAZMIYOR :D
Peki bunu soylemek sanamı kaldı ?

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
birine cevap veremiyorsan bi şey yazmazsın aksi halde şu an köşe başındaki torbacı gibi konuşuyorsun :alay:
Birine Cevap Veremiyor Değilim! Cevap Veriyorum Ki Bu Konuşma Buralara Geldi. Ayrıca Köşe Başındaki Torbacıların Sana Ne Gibi Bir Zararı Var Ki ? Tabi Evinde Oturduğun Bilgisayarının Başından Boş Laf Yapmak Kolay. Gelde İcraat Göster!

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Birine Cevap Veremiyor Değilim! Cevap Veriyorum Ki Bu Konuşma Buralara Geldi. Ayrıca Köşe Başındaki Torbacıların Sana Ne Gibi Bir Zararı Var Ki ? Tabi Evinde Oturduğun Bilgisayarının Başından Boş Laf Yapmak Kolay. Gelde İcraat Göster!
ayrıca Köşe Başındaki Torbacıların Sana Ne Gibi Bir Zararı Var Ki ?
okullarda uyuşturucu satmaları yeterli bi sebep
Baştan okursan boş kelime yapıp tartışma başlatan sensin,laf koymaya çalışarak torbacılara bile iyi görüyorsun
burası bi forum tartıştığın kişinin laflarını yediremiyorsan Gelde icraat göster gibi laflar söylemiyeceksin burası bi forum çokta alevlendiysen buyur sen gel

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ayrıca Köşe Başındaki Torbacıların Sana Ne Gibi Bir Zararı Var Ki ?
okullarda uyuşturucu satmaları yeterli bi sebep
Baştan okursan boş kelime yapıp tartışma başlatan sensin,laf koymaya çalışarak torbacılara bile iyi görüyorsun
burası bi forum tartıştığın kişinin laflarını yediremiyorsan Gelde icraat göster gibi laflar söylemiyeceksin burası bi forum çokta alevlendiysen buyur sen gel

Bu Tartışmanın Sonunda Kesinlikle Uyarı Alıcam. Tartışmayı Kesip Başkalarının Konularına Maydonoz Olmayı Bırak.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Bu Tartışmanın Sonunda Kesinlikle Uyarı Alıcam. Tartışmayı Kesip Başkalarının Konularına Maydonoz Olmayı Bırak.
Başkasına edilen laf arkadaşına edilen bir laftır. Şahsen böyle konuşman gereksizce. İcraat göster demişsin, cağırıyoruz skype sönmez reyiz açıp gidiyorsunuz. Ulan biraz yaştan baştan utanma olurda böyle konuşmazsınız he tabi yediremiyorsun şimdi olayı icraata bağladın dahada neye bağlarsın bilemiyorum. Boş konuşmayı bırakıp dursan zaten tartışma çıkmaz...

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başkasına edilen laf arkadaşına edilen bir laftır. Şahsen böyle konuşman gereksizce. İcraat göster demişsin, cağırıyoruz skype sönmez reyiz açıp gidiyorsunuz. Ulan biraz yaştan baştan utanma olurda böyle konuşmazsınız he tabi yediremiyorsun şimdi olayı icraata bağladın dahada neye bağlarsın bilemiyorum. Boş konuşmayı bırakıp dursan zaten tartışma çıkmaz...
Ben Seni Forumda Ilk Defa Goruyorum. Ne Skype ? Ne Sonmez Reyiz'i ? Birisyle Tartışırken O Tartışmaya Maydonoz Olmamanız Konusunda Tekrar Uyarıyorum.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Gönül ne isterse göz onu görürmüş asıl sen bilmediğin şeylere maydonoz olmayı bırak. Ben bu forumda sürekli aktifim demekki sen foruma bakmıyorsun :)