- En iyi cevaplar
- 0
teşekkür ederiz.tmg güzel günlerdi ;( aglattın bu arada guzel olmus
teşekkür ederiz.tmg güzel günlerdi ;( aglattın bu arada guzel olmus
ya sen vipsin diye hava mı atıyormuşsun insanlara?? benim altın sarısı tagıma bak ve burayı terk et.. tek altını benim buraların..2Gün ' e yaydık ama saat bakımından sorarsanız 4 5 Saat.
Şimdi süper vip aldırtma banaya sen vipsin diye hava mı atıyormuşsun insanlara?? benim altın sarısı tagıma bak ve burayı terk et.. tek altını benim buraların..
buyur alŞimdi süper vip aldırtma bana![]()
Vip aldın diye kime hava atıyorsunya sen vipsin diye hava mı atıyormuşsun insanlara?? benim altın sarısı tagıma bak ve burayı terk et.. tek altını benim buraların..
Build konusunda benden epeeeey önde ..Vip aldın diye kime hava atıyorsunsen süpervipsin tamam anladıkda bu abimiz kadar yeteneklimisin ? göster bakalım marifetlerini (aS:FAaFS)
Build konusunda benden epeeeey önde ..
Ama skript yazma, Texture pack yapımı ve genel sunucu yapımı konusunda ben daha iyiyim.. For example Free For All Hub Sunucu..ki bu zibidi gonzalesin ekibi var.. Benim yok
Destek olan 1-2 arkadaşım var sadece .( metinde dahil)
satın aldım.Abi o V.İ.P simgesi nasıl geldi ?![]()
Ne kadar abey bu arada naber beya banada V.İ.P alıcaksan hayır demem yani. ( Ben ÇingeneVeya Şopar )
Anasayfada .5 tl ise ucuzmuşda bu vipin özellikleri ile ilgli konu yokmu ?
Gaza geldim süper vip almaya hazırım.ya sen vipsin diye hava mı atıyormuşsun insanlara?? benim altın sarısı tagıma bak ve burayı terk et.. tek altını benim buraların..
Konu sapmasın lütfen.Gaza geldim süper vip almaya hazırım.