OlymposBT #Hub Lobby #

Ecylpsys_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OlymposBT Mimar alımları başladı! Yetenekli arkadaşlarımızı takımımıza bekliyoruz,Bana ulaşmak isteyenler için skype: batuecylpsys İlk olarak size bir test yapılıp seviyeniz olçülecek ve bu seviyeye gore takıma alınıcaksınız bir nevi bir süre deneme olacaksiniz.Ne duruyorsun skype ekle ve serverimizi ziyaret edip denen!
İyi günler :)

Ecylpsys_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkler en sonunda güzel yapı yapmaya başladı ! sen yaparsında güzel olmaz mı abeğğğğy :D
Süper olmuş Metin abi, senin ve Batu'nun emeğine sağlık :p
Lobby'nin şekli güzelde duvarlar filan sanki set çekilip sadece üzerinden desen yapılmış gibi bi derinlik yok ama yinede hoş :p :D
Teşekkürler beyler hepinize :)
@burakaskan oyle bir desen uygulamadık ve set çekmedik ama yorumun için teşekkürler :))

Son düzenleme:

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Iyyy hala bu lobiyimi konuşuyorsunuz.. Iyyy ıyyyy...
Yalan söylemeyn //set komutunu kullanmışsınız.. Metin noooobbbbb... (cıvık kısmı ayrı tutuyorum)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lobi güzel ama ronine yetişmeniz için çalışmanız lazım.. Ama ilk buildlerinize oranla epey uçmuşsunuz diyebiliriz.. Bu hızla Ronini de geçersiniz..

1-2 Tavsiye.. Metin !! Bunu pek sık yapmam..
Daha Güzel Bir Shaderla Çekin Resimleri.. Bu Shader Olmamış Pek.. Efekt vermiyor yeterince..
Kırmızı Olmamış Çatı Kısımlarına.. Başka Bir Blok Denerseniz Daha Ağır Durur..
Sırf Stonebrick yerine Çatlak Stonebrick ve Cobblestone karıştırmayı da Dene Duvarları... -_-
Maksat İyice Detaylansın.. Duvarlara Sırf Desen Yapılmış Gibi Diyemesin Kimse..
Hadi yattım ben bye..

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Iyyy hala bu lobiyimi konuşuyorsunuz.. Iyyy ıyyyy...
Yalan söylemeyn //set komutunu kullanmışsınız.. Metin noooobbbbb... (cıvık kısmı ayrı tutuyorum)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lobi güzel ama ronine yetişmeniz için çalışmanız lazım.. Ama ilk buildlerinize oranla epey uçmuşsunuz diyebiliriz.. Bu hızla Ronini de geçersiniz..

1-2 Tavsiye.. Metin !! Bunu pek sık yapmam..
Daha Güzel Bir Shaderla Çekin Resimleri.. Bu Shader Olmamış Pek.. Efekt vermiyor yeterince..
Kırmızı Olmamış Çatı Kısımlarına.. Başka Bir Blok Denerseniz Daha Ağır Durur..
Sırf Stonebrick yerine Çatlak Stonebrick ve Cobblestone karıştırmayı da Dene Duvarları... -_-
Maksat İyice Detaylansın.. Duvarlara Sırf Desen Yapılmış Gibi Diyemesin Kimse..
Hadi yattım ben bye..
YA ANLAMIYORUM NİYE HER YERDE RONİN RONİN RONİNLE NİYE SÜREKLİ HERKESİ YARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ OLUM DERDİNİZ NE METİN ABİ DE BENİ KARDEŞİ GİBİ GÖRÜR BEN DE ONU ABİM GİBİ GÖRÜRÜM BÖYLE SAÇMA SAPAN EGOLARA 2 TAKIMIN DA GİRMESİNE GEREK YOK NE ZAMAN BİŞEY OLSA BİRİ GÜZEL BİR ŞEY YAPSA DİREK RONİNİ NASIL GEÇER ANLAMIYORUM VALLA
caps lock bağırma imgesi değil krdş turkiye bura ne beklion efekti
Bidaha gereksiz konuşmayın lütfen

Ecylpsys_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
YA ANLAMIYORUM NİYE HER YERDE RONİN RONİN RONİNLE NİYE SÜREKLİ HERKESİ YARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ OLUM DERDİNİZ NE METİN ABİ DE BENİ KARDEŞİ GİBİ GÖRÜR BEN DE ONU ABİM GİBİ GÖRÜRÜM BÖYLE SAÇMA SAPAN EGOLARA 2 TAKIMIN DA GİRMESİNE GEREK YOK NE ZAMAN BİŞEY OLSA BİRİ GÜZEL BİR ŞEY YAPSA DİREK RONİNİ NASIL GEÇER ANLAMIYORUM VALLA
Sakin ol enes abi :S[DOUBLEPOST=1436833003,1436832972][/DOUBLEPOST]
Ellerine sağlık hocam :D
Teşekkürler metin abi yerinede ben ediyim :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0

Ya şimdi yaw he he demek isterdim.. Metinle Gayet Samimiysen O Halde Benide Kendisine Sorarsın.Gayet Samimiyizdir... O nedenle oradan buraya zıplama.. Maydanoz olma.. Seninle Muhattap Olmak Gibi Bir Amacım Yok.. Metini Kendisi Cevap Veremeyecek Kadar Aciz Bir İnsan Gibi Görüyorsan O Ayrı Tabi..

Olum Diyemezsin Ayrıca Bana, Metine Abi Dediğine Göre .. 22 Yaşındayım .. O profilie 18 20 yazan çocuklarla beni karıştırma..
Arkadaşımın gelişmesi için tavsiye veriyorum.. Roninden alışveriş yapan biriyim.. Aslında Metinden almasını tercih ederim..Ama Gelişmesi Lazım..

Zoruna Gidiyorsa Buyur Yazıyorum.. Ronin Daha Iyi.. Ronin şu anda Build Konusunda En iyisi.. Türiyede ENNN BEĞENDİĞİM GRUP.. BURAKTAN 3 TANE SPAWN ALDIM..

Ben Ego Tatmin Etmeye Çalışmıyorum ama Senin Yaptığın Metine Yılışmak onu şişirmek oluyor.. Kendisi Bana İstediği Gibi Cevap Verebilir..
Çünkü Yazımda Art Niyetli Rencide Edici ZERRE Bir Kelime Yok.. Ama forumdaki şu ergen kitlesi malesef kavga etmeye o kadar meraklı ki bir şekilde bizleri çileden çıkarıyor..Göz ARdı Et Butonuma Basıyorum Her Zamanki Gibi.. Yeterince Sinirimi Bozdum Şu Mübarek GEcede..

EGO İSTEYENLERE ÖZEL :
BENİM SUNUCUMUN ÖZELLİKLERİ... (hub sunucunun sadece tek bir sunucusu olan silahli faction)
EL YAPIMI TEXTURE PACK (256x256 Hd Silahlar.. Hepsi Kendi Yapımım)
60 TAN FAZLA SİLAH (Crackshotun uzmanı olup havan topuna kadar çeşit çeşit silah..
GERÇEK SİLAH SESLERİ.. (Türkiyede İlk ve Tek)
TELSİZ İLE KONUŞMA (Türkiyede İlk ve Tek)
SİGARA-KUMARHANE-BİRA-SİGARA İLE KÖTÜLÜK YUVASI
EMLAK SİSTEMİ.. (BİNA BEĞEN.. OYUN PARASIYLA SATIN AL.. ONU KUR) (Türkiyede İlk ve Tek)
Susuzluk..
Ölümcül ve Bulaşıcı Hastalıklar
Vucut Isısı Sistemi..

BEN KENDİ YAPTIĞIMI YETERSİZ GÖRÜYORUM.. DURMADAN YENİ BİRŞEYLER EKLEMEKTEN EN SONUNDA HARD DİSKİ YAKTIM... BENİ ŞİŞİRENLEREDE EN FAZLA TEŞEKKÜR EDİYORUM.. İNSAN KENDİSİNE ÖZ ELEŞTİRİ YAPARSA GELİŞİR.DAHA İYİSİNİ YAPMANIN YOLU YAPTIĞIN ŞEYİ BEĞENMEMEKTEN GEÇER... YANİ METİNCİĞİM DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM..
BU YAZ RPG SUNUCUM İÇİN MAP KONUSUNDA MUTLAKA KAPINI ÇALMAK İSTİYORUM... -_-