one more blocks çalışmam kendim çizdim

hangisine kop? (çoklu seçim)

• Kullanılan toplam oy
    15

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Photoshop 1000 $ biliyorsun değil mi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işte bazı (küfür) lar küçücük bi programı 1000 $ yapıyo hiç öyle fiyat olurmu (küfür) ??? ama crack var kimse photoshop almıyor herkes crack alıyo photoshop u kim paralı yapmışsa Allah ona cezasını versin inşallah amin.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Benim pc çöküntü photo shop u kaldıramıyor :)
benimki süper ama ben çöp yaptım görsen ayyy buneee diyip yere çakılırsın sanal dünyada iyi ama dışı berbattt sırf o (küfür) ttnot yüzünden bide reklamında hı hı :) yapıyolar internet çok kötü t(küfür)ün yüzünden pc im bir hurda :(

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
XXspider_yasinXX' Alıntı:
işte bazı (küfür) lar küçücük bi programı 1000 $ yapıyo hiç öyle fiyat olurmu (küfür) ??? ama crack var kimse photoshop almıyor herkes crack alıyo photoshop u kim paralı yapmışsa Allah ona cezasını versin inşallah amin.
700 800 mb program ne ki kucucuk birsey
Zaten ps karsilayan cok az insan var dunyada

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Binlerce satır algoritma kurmak çocuk işi değil yılbaşı indirimi yapılacak değil heralde, adamlar kaç saat kafa yoruyor o işlemlere senin haberin varmı daha bi fikrin olmadan olaya atlama hemen !

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Binlerce satır algoritma kurmak çocuk işi değil yılbaşı indirimi yapılacak değil heralde, adamlar kaç saat kafa yoruyor o işlemlere senin haberin varmı daha bi fikrin olmadan olaya atlama hemen !
sen kodlama biliyon mu ? kodlama bilmiyosan sus hem o kadar pahalıya satılmaz çok uraşmışlarsa 100 $ a satsınlar 1000 $ ne ya 10 tane 100 $

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Konuyu saptırmayın !

Videolar izleyip kendini geliştirmelisin bu senin elinde bir şey kendini gelitireblirsin ...

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
sen kodlama biliyon mu ? kodlama bilmiyosan sus hem o kadar pahalıya satılmaz çok uraşmışlarsa 100 $ a satsınlar 1000 $ ne ya 10 tane 100 $
Ya sabır.
Kardeşim biraz düşünsene en basitinden degare bile senin aklının almayacağı kadar zor tek sayı değilki 2 boyutlu ortamda rasgele 2 renk arasında geçiş yapacaksın bana mantığını anlat bakalım burda, belki şimdi anlamıyorsun ama ilerde anlarsın bu işlerin ne kadar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gerektirdiğini.