- En iyi cevaplar
- 0
Photoshop 1000 $ biliyorsun değil miPhotoshop versem kullanamazsın olum.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Photoshop 1000 $ biliyorsun değil miPhotoshop versem kullanamazsın olum.
Oyle bir şey demedim ki benPhotoshop 1000 $ biliyorsun değil mi
Cracke karşıyım. Ama bende crack kullanıyorum off ikileme düştümOyle bir şey demedim ki benIstese crack da kullanır olamaz mı ...
işte bazı (küfür) lar küçücük bi programı 1000 $ yapıyo hiç öyle fiyat olurmu (küfür) ??? ama crack var kimse photoshop almıyor herkes crack alıyo photoshop u kim paralı yapmışsa Allah ona cezasını versin inşallah amin.Photoshop 1000 $ biliyorsun değil mi
Benim pc çöküntü photo shop u kaldıramıyorişte bazı (küfür) lar küçücük bi programı 1000 $ yapıyo hiç öyle fiyat olurmu (küfür) ??? ama crack var kimse photoshop almıyor herkes crack alıyo photoshop u kim paralı yapmışsa Allah ona cezasını versin inşallah amin.
benimki süper ama ben çöp yaptım görsen ayyy buneee diyip yere çakılırsın sanal dünyada iyi ama dışı berbattt sırf o (küfür) ttnot yüzünden bide reklamında hı hıBenim pc çöküntü photo shop u kaldıramıyor![]()
700 800 mb program ne ki kucucuk birseyXXspider_yasinXX' Alıntı:işte bazı (küfür) lar küçücük bi programı 1000 $ yapıyo hiç öyle fiyat olurmu (küfür) ??? ama crack var kimse photoshop almıyor herkes crack alıyo photoshop u kim paralı yapmışsa Allah ona cezasını versin inşallah amin.
Binlerce satır algoritma kurmak çocuk işi değil yılbaşı indirimi yapılacak değil heralde, adamlar kaç saat kafa yoruyor o işlemlere senin haberin varmı daha bi fikrin olmadan olaya atlama hemen !işte bazı (küfür) lar küçücük bi programı 1000 $ yapıyo hiç öyle fiyat olurmu (küfür) ??? ama crack var kimse photoshop almıyor herkes crack alıyo photoshop u kim paralı yapmışsa Allah ona cezasını versin inşallah amin.
sen kodlama biliyon mu ? kodlama bilmiyosan sus hem o kadar pahalıya satılmaz çok uraşmışlarsa 100 $ a satsınlar 1000 $ ne ya 10 tane 100 $Binlerce satır algoritma kurmak çocuk işi değil yılbaşı indirimi yapılacak değil heralde, adamlar kaç saat kafa yoruyor o işlemlere senin haberin varmı daha bi fikrin olmadan olaya atlama hemen !
Ya sabır.sen kodlama biliyon mu ? kodlama bilmiyosan sus hem o kadar pahalıya satılmaz çok uraşmışlarsa 100 $ a satsınlar 1000 $ ne ya 10 tane 100 $
@craft_man konu kilit konu hortladı![]()