[ONERI] Sunucum Icin Oneriler | Buyrun siz de katılın.

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Acacagimiz sunucu icin önerilerinizi yazarsaniz seviniriz. Çünkü sunucuya gelecek olan sizlersiniz.
Yapacağınız onerileri kucuk bir sunucu icin degil, buyuk bir sunucu icin yapin lutfen.

1)Sunucu ne olsun? (Faction,Survival vb.)

2)Faction olursa lapis olsun mu(Evet/Hayir)

3)Hangi sunucu olursa gelirim derisiniz?(Faction,Survival vb.)

4)Size göre bir sunucu nasil olmali(Görüş belirtir misiniz?)

Lutfen düzgün cevaplar verin.
Cevaplari
1)Faction
2)Evet
Seklinde yazabilirsiniz.

DarwinDoplhie

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Sana kalmış ama faction ve survival çok klasik farklı şeylere yönelirsen daha iyi olur.
2-Gelmem. Bu forumda bunu sorman hata bir kaç örümcek kafalı dışında herkes hayır der.
3-Cevabı birde.
4-Salak saçma VIP ayrıcalıkları olmayan, lapis dememe gerek yok heralde. Diğer sunuculardan farklı yönleri olan sunucular ilgi çeker.

MineBine

En iyi cevaplar
0
1- Sana kalmış ama faction ve survival çok klasik farklı şeylere yönelirsen daha iyi olur.
2-Gelmem. Bu forumda bunu sorman hata bir kaç örümcek kafalı dışında herkes hayır der.
3-Cevabı birde.
4-Salak saçma VIP ayrıcalıkları olmayan, lapis dememe gerek yok heralde. Diğer sunuculardan farklı yönleri olan sunucular ilgi çeker.
Lapis olmayinca da kimse gelmiyor nasil yapacagiz?

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Bence minigames sunucusu. :I
2- Hayır
3- Minigames olursa (Siege vb.)
4- Çok lag olmayan eklentileri ve yetkilileri düzgün olan bir sunucu olursa gelirim.

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu insanları dinleme.Lapis koyma derler serverine uğramazlar.Sen klasik lapisli faction kur.Para kazanırsın en azından.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-) Hub olsun çünkü insanlar skyblock için ayrı faction için ayrı kitpvp için ayrı bir servere gitmek yerine tek bir serverde hepsinin birleşmesini sever.
2-) Hayır kesinlikle lapis olmasın kesinlikle emek verilen bir server olsun yoksa oyuna giren birisi bir saat içinde serverin en güçlüsü olabiliyor.
3-) Hub olursa gelirim çünkü ben skyblock, faction ve ya survival için farklı serverlere gitmeyi sevenlerden değilim.
4-) Sunucu çoğu insanın göz zevkine uymalı yani haritalar güzel olmalı ve serverde insanlar çok rahat koyulmamalı mesela bir sunucu açtığında insanlar kolayca serverdeki en güçlü oyuncu olmamalı. Sunucu tamamıyla uzun bir emek sonunda açılabilmiş olmalı ve çok deneyimli kişiler yetkili olmalı onu dışında kurucunun da daha önceden bir deneyimi olmalı ve hatta kurucu iyi bir serverde daha önceden yetkili olmuş olmalı servere yetkili alımı olduğunda da yetkili başvurusu yapan kişilerin geçmişinde güzel bir yetkili geçmişi olmalı bunlar olduğunda serverin güzel olmuş olur aynı zamanda pluginlerinini de emek vererek değiştirirsen ve ya kendinde biraz çaba gösterip java sanırsam java dil ile plugin yazsan serverin tamamıyla emek verilerek oluşturulduğunu kanıtlarsın ve serverin çok sevilir tabi bu plugin konusunda hiç uğraşmayan serverlerde var onlarında arasında iyi serverler bulunuyor.

Çok uzun bir yazı yazdım biliyorum :)

MineBine

En iyi cevaplar
0
Oneriniz var mi[DOUBLEPOST=1431097404,1431097369][/DOUBLEPOST]
1-) Hub olsun çünkü insanlar skyblock için ayrı faction için ayrı kitpvp için ayrı bir servere gitmek yerine tek bir serverde hepsinin birleşmesini sever.
2-) Hayır kesinlikle lapis olmasın kesinlikle emek verilen bir server olsun yoksa oyuna giren birisi bir saat içinde serverin en güçlüsü olabiliyor.
3-) Hub olursa gelirim çünkü ben skyblock, faction ve ya survival için farklı serverlere gitmeyi sevenlerden değilim.
4-) Sunucu çoğu insanın göz zevkine uymalı yani haritalar güzel olmalı ve serverde insanlar çok rahat koyulmamalı mesela bir sunucu açtığında insanlar kolayca serverdeki en güçlü oyuncu olmamalı. Sunucu tamamıyla uzun bir emek sonunda açılabilmiş olmalı ve çok deneyimli kişiler yetkili olmalı onu dışında kurucunun da daha önceden bir deneyimi olmalı ve hatta kurucu iyi bir serverde daha önceden yetkili olmuş olmalı servere yetkili alımı olduğunda da yetkili başvurusu yapan kişilerin geçmişinde güzel bir yetkili geçmişi olmalı bunlar olduğunda serverin güzel olmuş olur aynı zamanda pluginlerinini de emek vererek değiştirirsen ve ya kendinde biraz çaba gösterip java sanırsam java dil ile plugin yazsan serverin tamamıyla emek verilerek oluşturulduğunu kanıtlarsın ve serverin çok sevilir tabi bu plugin konusunda hiç uğraşmayan serverlerde var onlarında arasında iyi serverler bulunuyor.

Çok uzun bir yazı yazdım biliyorum :)
Isim onerin var mi

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-hub olsun
2-lapis olmasın
3-hub olursa gelirim
4-kendin bir oyun yarat

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Para kazanmak istiyorsan bunları dinleme.Lapissiz kaç faction server açıldı.Oyuncu sayısı 5i geçmedi.

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak para kazanmak için sıradan bi faction kurcaksın.Lagsız ezik bi faction.Benimki gelişmiş ama para kazanıyorum.Ben ezik kalmak istemediğim için böyle yaptım ve tutturdum.Ama sen tutturamazsın.Sana eski bir server sahibi tavsiyesi : Sıradan bi faction aç.Sonra kendini geliştirirsin belki.

MineBine

En iyi cevaplar
0
Bak para kazanmak için sıradan bi faction kurcaksın.Lagsız ezik bi faction.Benimki gelişmiş ama para kazanıyorum.Ben ezik kalmak istemediğim için böyle yaptım ve tutturdum.Ama sen tutturamazsın.Sana eski bir server sahibi tavsiyesi : Sıradan bi faction aç.Sonra kendini geliştirirsin belki.

Tutturamazsin diyorsun? Tuttururum merak etme sen

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence SkyBlock Ve Faction Yap Tutarsa PvP Ekle Bungecoord İle Bağlarsan Daha İyi Ve Edit Satışları Yapabilirsin Faction'da PvP Kitsiz Olacak Level Atlama Sistemi Bulunmalı Ve 1 Elmas Vermeli Bunlarla Örneğin Birikince Villager Marketlerinden Birşeyler Alsınlar SkyBlock'ta Görevler Falan Ekle :)