RazAssassin
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Tamam sen bilirsin.Kolay gelsin 1 ay aynı online sayısını tuttur vip satışların normal olsun bana mesaj at.Tutturamazsin diyorsun? Tuttururum merak etme sen
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tamam sen bilirsin.Kolay gelsin 1 ay aynı online sayısını tuttur vip satışların normal olsun bana mesaj at.Tutturamazsin diyorsun? Tuttururum merak etme sen
Niye geçmiş olsun dedin ki?Öncelikle geçmiş olsun kardeşim
Bence lapis etme HUB sunucu veya keşke RPG sunucu kursaydın Türkiye adına yararlı bir katkı olurdu
artık HUB sunucu az bulunuyor RPG'De öyle
tekrar kolay gelsin. (RPG kur)
Server kendini bile geçindirmiyor.Tek lapisli faction açacak ki geçincek.Eskiler...Nerde o eskiler.Bende ne kadar istiyorum bilemezsin lapissiz bi faction açmayı.Ama batmakta istemiyorum..Eskiden lapissiz serverler 210 kişi alıyordu (bkz. Maslak1453) adamlar serverin ramını arttırmak için gece gündüz çalışıyorlardı. Artık her şey para olmuş ._.
ozelden lapissiz bir server ip si vereyim 3 yıldır fln açık sanırım bilmiyorum gir okul olmadığı zamanlarda 200 yaz tatilinde 250 ye vuruyor maksimumda zaten 250Para kazanmak istiyorsan bunları dinleme.Lapissiz kaç faction server açıldı.Oyuncu sayısı 5i geçmedi.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Eğer faction kurarsa kafasını bozabilir...Niye geçmiş olsun dedin ki?