Yardım OP olmayanlar hiçbir komutu kullanamıyor.

Ravens

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Biz arkadaşlarla beraber oynamak için server kurduk. her şey güzel pluginler de çalışıyor ama op olmayan kişiler sadece blok koyabiliyor. Örneğin para plugini var /money bile yazamıyorlar /tpa yazamıyorlar quickshop plugini var ama sandığa sol tıklayınca yazı gelmiyor shop açamıyorlar. Group manager kullanılıyomuş galiba ama tam olarak anlayamadım diğer sitelerden. Açıklayabilir misiniz ?

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Biz arkadaşlarla beraber oynamak için server kurduk. her şey güzel pluginler de çalışıyor ama op olmayan kişiler sadece blok koyabiliyor. Örneğin para plugini var /money bile yazamıyorlar /tpa yazamıyorlar quickshop plugini var ama sandığa sol tıklayınca yazı gelmiyor shop açamıyorlar. Group manager kullanılıyomuş galiba ama tam olarak anlayamadım diğer sitelerden. Açıklayabilir misiniz ?
Öncelikle o tarz komutları kullanabilmeleri için. Essentials ve EssentialsGroupManager pluginleri kurman gerekiyor.
O pluginleri aşşağıda verdiğim linkten kurabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
( Sunucun hangi sürüm ise ona uygun olanı indir ve kur. )
Bu konuda yardımcı olacağına düşünüyorum.
https://forum.gamer.com.tr/konu/░group-manager░detaylı-nasıl-kullanılır░.369374/

Ravens

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle o tarz komutları kullanabilmeleri için. Essentials ve EssentialsGroupManager pluginleri kurman gerekiyor.
O pluginleri aşşağıda verdiğim linkten kurabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
( Sunucun hangi sürüm ise ona uygun olanı indir ve kur. )
Bu konuda yardımcı olacağına düşünüyorum.
https://forum.gamer.com.tr/konu/░group-manager░detaylı-nasıl-kullanılır░.369374/
Essentialsx ve GoupManager kurulu ne yapmam gerekiyor. Bu arada aternos kullanıyorum sunucu olarak.Aslında bana sadece para gözükse yeter bi scoreboard plugini ile yapabilir miyim .

Son düzenleme:

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
tamam şuanlık yeterli. diğer kodları kullanacağımızı sanmıyorum. onu nasıl yapabilirim
Scoreboard plugini kur. Configden ayarlıyabilirsin. Dediğim pluginler kurulu ise şu komutu yaz /mangaddp default essentials.money
Bu komutu yazdıkdan sonra bi denermisin /money komutunu kullanabilecekmisin. Ona göre diğer komutlarıda verip yardımcı olmaya çalışacağım.

Ravens

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Scoreboard plugini kur. Configden ayarlıyabilirsin. Dediğim pluginler kurulu ise şu komutu yaz /mangaddp default essentials.money
Bu komutu yazdıkdan sonra bi denermisin /money komutunu kullanabilecekmisin. Ona göre diğer komutlarıda verip yardımcı olmaya çalışacağım.
bu hatayı aldım

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    222.9 KB · Görüntüleme: 619

ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
En iyi cevaplar
37
Merhaba. Tahminlerime göre GroupManager'in configlerinden birinde tab hatası yapmış olabilirsin. Ayrıca sistemin sana dediği gibi konsola ve error.log dosyasına bakmyı unutma.

Error.log dosyasına gidebilmek için:

plugins >> Group Manager >> error.log

İyi forumlar.

İSİMSİZ34

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba aternos kullanıyom ve op olmayan kişliler hiçbir komutu kullanamıyo [/money /tpa /warp] yardım edebilirmisiniz bana

mftkww

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
PowerRanksdan veya GroupManager pluginini yükleyerek perm verebilirsin